Carles Salvador (jugador del CD Castellón) “El del Cornellà es un partit atipic pero tenim que guanyar”

Carles Salvador, un dels capitans de l’equip, que ja es troba recuperat dels problemes físics d’aquest inici de temporada, va analitzar a la sala de premsa de Castalia l’actualitat de l’equip i el proper partit a terres catalanes davant de l’Cornellà:

«Perdre, sobretot en la forma en què es va perdre, quan el rival gairebé ni va passar de l’mig de camp, és dur. Estàs fotut un parell de dies però afrontem ja la setmana pensant només en el Cornellà, que és un partit atípic, per la gespa artificial i el tipus de camp que és, però nosaltres tenim l’obligació d’anar a buscar els tres punts en tots els camps. Estem centrats en aquest partit i vam passar pàgina de l’últim ».

Ja recuperat dels seus problemes físics

«Ha estat un problema menor, una sobrecàrrega en què s’ha buscat la precaució perquè no anés a més. Han estat tres partits però era millor anar una mica més a poc a poc i que aquest problema no s’agreugés i em perdés molts més partits. Estic amb moltes ganes de tornar a jugar i a competir ».

Exigència màxima, sense cap tipus d’excusa

«L’exigència d’aquest club és màxima i l’objectiu és el que és. Nosaltres tenim l’obligació d’estar el més amunt possible. A nivell de punts, l’inici ha estat complicat però l’equip està competint bé encara que hi ha detalls que ens estan costant punts. Sabem que hem d’anar a tots els camps i a anar a treure els tres punts sense cap tipus d’excusa ».

Petits detalls que cal millorar

«Ens està costant l’última passada en atac, ser més incisius, i enrere evitar errors que cal corregir. Sembla que en aquesta situació tots els errors vagin en contra ».

Cal deixar aparcat el tema arbitral

«Som nosaltres els que hem de corregir errors, deixar tranquil el tema arbitral, que no depèn de nosaltres i centrar-nos en el que nosaltres podem canviar».

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: