CaixaBank renova la col·laboració amb el Tau Castelló amb un acord de patrocini per a aquesta temporada 2022/2023

CaixaBank renova la col·laboració amb el Club de bàsquet TAU ​​Castelló amb un acord per a la temporada 22-23. Ambdues entitats han signat el conveni a les oficines del club, amb la presència de Luis García, president del TAU Castelló, i Antonio Pons, director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Castelló, a més de gran part de la plantilla de l’equip liderada pel entrenador Juan Antonio Orenga.

Pel president del club castellonenc “és un honor per al nostre club que una entitat del prestigi de CaixaBank estigui lligada al nostre projecte; i més, que repeteixi temporada rere temporada la confiança”.

Per part seva, Antonio Pons ha valorat aquest acord “com una mostra més del compromís de CaixaBank amb l’esport, i amb el bàsquet en particular”. “Estem orgullosos de continuar la col·laboració amb el club castellonenc i que la imatge de CaixaBank estigui fortament lligada al planter del TAU”, ha afegit Pons.
Les dues institucions s’han emplaçat a continuar impulsant l’esport a la ciutat i la província de Castelló en cadascun dels seus àmbits d’actuació.

Amb la formalització d‟aquesta aliança es reforça l‟aposta de CaixaBank pel bàsquet, esport amb què l‟entitat comparteix valors humanistes i esportius com l‟esforç, el compromís, el treball en equip, la capacitat de superació i el respecte; que tornen a ser el nexe d?unió entre les dues entitats.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol
CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les categories, que van des de l’absoluta fins a la sub-16, i patrocinador principal de la Federació Espanyola de Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l’objectiu d’impulsar el bàsquet amb cadira de rodes.

Alhora, l’entitat financera és patrocinadora de 9 pedreres de bàsquet a Espanya. A través de la vinculació amb els equips ACB, CaixaBank promou la pràctica i promoció del bàsquet per a equips de formació i escoles de bàsquet. Mitjançant aquests acords CaixaBank fomenta la participació en competicions oficials dels equips esmentats, així com l’organització de campus, les concessions de beques a joves esportistes i la formació d’entrenadors.
L’entitat financera s’ha involucrat amb el bàsquet nacional des de l’any 2013 i la seva implicació i activació de múltiples iniciatives al voltant d’aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels èxits més importants aconseguits internacionalment.

En la seva implementació de l’estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments basquetbolístics que s’han celebrat a l’última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, i han traslladat els valors de l’esport a tots els racons del país.

N’és una prova l’aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014 celebrada a Espanya, l’activació de múltiples iniciatives coincidint amb les finestres FIBA ​​disputades a tot el territori, la col·laboració amb la Copa del Món de Bàsquet Femení celebrada a Tenerife el any 2018, l’Eurobasket femení que es disputa aquest any a València o l’històric compromís amb el circuit Plaça 3×3 CaixaBank, el circuit de bàsquet 3×3 més gran al carrer que es disputa des de l’any 2012, una de les competicions de referència de l’esport base que ha congregat més de 45.000 jugadors de totes les edats i que ha rebut més de 225.000 visitants després de recórrer 42 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.

Amb motiu de la Copa del Món Masculina celebrada a Espanya 2014, la FEB i CaixaBank van unir esforços per fomentar un programa de voluntariat esportiu que transcendís la pròpia competició: el programa voluntaris FEB CaixaBank. Set anys després, el programa Bàsquet Espanya, amb el suport de CaixaBank, ha aconseguit teixir una sòlida comunitat de prop de 21.000 voluntaris, que donen suport a tots els esdeveniments oficials de bàsquet organitzats per la FEB.

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: