Caballero reivindica la urgència d’actuar a zones rurals i despoblades amb infraestructures, serveis i beneficis fiscals

El president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana (NNGG-CV), Juan Carlos Caballero, ha reivindicat avui la urgència d’actuar a les zones rurals i despoblades i dotar-les de serveis necessaris, tant en infraestructures i transports com a comerços, caixers automàtics o noves tecnologies.

Caballero ha participat en un acte de la formació juvenil a Utiel en suport del món rural, i ha defensat l’aplicació de beneficis per a aquestes àrees, com rebaixar impostos a un tipus súper reduït en la compra d’habitatges a municipis en risc de despoblació o la quota zero per a nous autònoms en aquests municipis.

“La despoblació és un repte no només demogràfic. Actuar per aconseguir el renaixement de les zones rurals i despoblades depèn de bons serveis que assegurin una mobilitat de qualitat, de transport públic, de xarxes que permetin treballar des de casa, de tenir serveis a disposició però també d’incentius, impulsar activitats com la ramaderia i l’agricultura”, ha dit.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: