Caballero: “Només el PPCV planteja mesures serioses per als joves; el tripartit d’esquerres els ha abandonat “

El portaveu d’Ocupació de el Grup Popular en Les Corts, Juan Carlos Caballero, ha afirmat avui que els joves “són els grans oblidats de les polítiques de el tripartit valencià” i ha assenyalat que només el PPCV “planteja mesures serioses per a aquest col·lectiu”.

El també president de NNGG de la Comunitat Valenciana ha assenyalat que el tancament de la Convenció Nacional de l’PP el cap de setmana a València “va demostrar que els joves estan il·lusionats amb el projecte de Pablo Casado per a Espanya i de Carlos Mazón per a la Comunitat Valenciana “.

Caballero ha assenyalat que els joves “tenen dos grans problemes: l’atur i, derivat d’aquest, les dificultats per independitzar-se”. A l’qüestió, ha assenyalat que el PPCV va proposar en el Debat de Política General una bateria de mesures, entre elles que la Generalitat establís una cobertura mitjançant avals de l’20% als joves per als préstecs hipotecaris perquè, amb col·laboració publicoprivada es pugui procedir a la construcció i rehabilitació integral de 5.000 habitatges per a joves en tres anys.

A més, des del PPCV ha plantejat altres mesures com triplicar l’aportació de la Generalitat per a ajudes a l’lloguer d’habitatges per a joves, establint convocatòries diferenciades i amb característiques pròpies. “Les polítiques d’habitatge de la Generalitat han estat un fiasco. Posar una àrea tan sensible en mans de Podem només ha portat a convertir la Comunitat en líder en desnonaments en el primer trimestre de 2021 i al fet que es disparin les llistes d’espera per accedir a un habitatge públic “, ha assenyalat.

Ajudes a autònoms i premiar el talent

Caballero ha indicat, així mateix, que és “indispensable” posar en marxa polítiques per impulsar i facilitar l’ocupació. Així, el PPCV planteja bonificar la quota d’autònoms a l’50% als joves menors de 35 anys amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals, ampliar els plans d’ocupació per a joves menors de 35 anys i cursos de formació pràctics i específics per al sector de la construcció i especialització en obres de rehabilitació o implantar una oficina única d’emprenedoria.

“Els joves destaquen per les seves ganes de ser emprenedors, però moltes vegades es queden a mig camí perquè no disposen de les eines necessàries ni d’ajudes”, ha assenyalat Caballero. “Per això -ha continuat-, des del PPCV proposem aprovar una línia per a programes d’acceleració que impulsi projectes emprenedors i innovadors amb impacte a la Comunitat Valenciana, premiant el talent i facilitant la inversió necessària per dur a terme la idea de negoci, amb 10.000 € per projecte empresarial, així com establir una línia d’ajuts per facilitar als joves l’accés als hubs d’innovació, incubadores, vivers d’empreses i d’emprenedoria per a la posada en marxa dels seus projectes professionals.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: