Bravo trasllada al degà de Llíria que les obres del nou palau de Justícia s’iniciaran al maig

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha traslladat al degà dels jutges de Llíria, Fernando Simón, que les obres del nou palau de Justícia de la capital del Camp del Túria s’iniciaran a mitjans del proper mes de maig , de manera que els nous jutjats estiguin operatius el gener del 2024.

La nova seu judicial s?ubicarà en un solar de l?avinguda de Bétera en un edifici de gairebé 11.000 metres quadrats, repartits en sis plantes i dos soterranis. Allí es concentraran els òrgans i serveis judicials que, ara mateix, estan repartits en tres locals diferents de la Ciutat de la Música. Els jutjats s’han dissenyat amb un aforament per a 600 persones, que comprèn el centenar de professionals que hi treballen i les 500 persones usuàries que, cada dia, es preveu que hi acudeixin, ja que el partit judicial de Llíria comprèn 41 municipis i una població de dret de 170.000 persones.

L’edifici, que comptarà amb els més moderns sistemes de climatització, digitalització i serà energèticament sostenible, s’ha dissenyat per albergar els set jutjats amb què actualment compta aquest partit judicial i amb espai reservat per a tres òrgans judicials més.

Precisament per això, la consellera també ha traslladat al degà dels jutges que se sol·licitarà la creació del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 8 per a la capital del Camp del Túria.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: