Bravo establirà un protocol amb Creu Roja contra el terrorisme masclista a través del seu programa “Juntes”

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, signarà un protocol amb Creu Roja contra el terrorisme masclista a través del programa ‘Juntes’ que l’organització té a Castelló de la Plana. En ell, 53 voluntàries que han estat víctimes de violència de gènere ofereixen suport i acompanyen les que estan en aquesta situació actualment.

Així ho ha anunciat aquest dimecres la consellera després de reunir-se amb el president provincial de Creu Roja i les voluntàries d’aquest programa “encomiable” que mereix “el màxim reconeixement per la generositat”, segons ha assenyalat la consellera.

Per això, assegura Gabriela Bravo, “hem plantejat un protocol de col·laboració perquè la seva feina és necessària i pot aportar molt als recursos que l’Administració ha posat en marxa per lluitar contra la violència de gènere”.

En aquest sentit, la consellera ha anunciat que a finals del proper mes de gener entrarà en funcionament l’Oficina Especialitzada en Denúncies de Violència de Gènere a la Ciutat de la Justícia de Castelló de la Plana.

També ha destacat que les tres Oficines d’Assistència a les Víctimes del Delicte de la província (a la capital, Vila-real i Vinaròs) han atès aquest any 3.034, de les quals, “el 60% eren dones”, al temps que ha assegurat que se n’obriran dues més “a Nules i Segorbe”.

En aquest sentit, la consellera ha explicat que es potenciarà també la formació i la col·laboració amb els ajuntaments per actuar a les zones dʻinterior més despoblades a través de les oficines dʻenllaç de les Oficines dʻAssistència dins del projecte de Justícia de Proximitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: