Braina obri la nova Junta de Festes de Castelló a la participació dels col·lectius festers

El president del Patronat Municipal de Festes de Castelló, Omar Braina, fa una crida a tots els col·lectius relacionats amb les festes de Castelló per a la composició de la nova Junta de Festes. Així, ha instat la Gestora de Gaiates, les gaiates, la Federació de Colles, els ens vinculats i l’Associació de Festes de Carrer perquè transmeten als seus integrants la possibilitat que, qui tinga interés a formar part de la nova Junta de Festes que ha de constituir-se, envie un correu electrònic abans del 30 de juny a l’adreça presidencia.patronatdefestes@castello.es.

En aquest correu, han de manifestar la seua disponibilitat i interés, el col·lectiu al qual pertanyen, així com un resum del seu currículum fester i els motius que els porten a voler formar part de la Junta de Festes. També cada col·lectiu podrà fer propostes amb les persones que vulguen formar part de la junta, i en aquest cas la relació de persones proposades ha de ser paritària.

Cal destacar que, sobre la base dels nous estatuts del Patronat Municipal de Festes que es van aprovar per majoria en el ple del passat mes de maig i que en breu entraran en vigor, la Junta de Festes estarà composta per les persones que designe la presidència del patronat, sense que el seu número puga excedir de 30 persones. “Obrim als integrants dels col·lectius festers de la ciutat la possibilitat que puguen formar part de la nova Junta de Festes, perquè siga el més participativa possible”, ha apuntat el regidor de Festes, Omar Braina.

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: