Borriana posa en marxa un pla formatiu de Reestructuració Empresarial

L’Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló posen en marxa un programa gratuït de suport a el teixit econòmic local denominat Pla de Reestructuració Empresarial per ajudar les empreses a emprendre un procés de reestructuració per tal d’aconseguir la seva adaptació a les noves necessitats operatives que planteja la situació econòmica post-Covid.

Aquesta iniciativa té com a objectiu ajudar les empreses a obtenir els coneixements clau per emprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci per millorar la rendibilitat de la seva empresa o avaluar altres alternatives d’expansió.

El programa gratuït va dirigit principalment a propietaris / es, gerents i responsables d’àrea de pimes i microempreses que vulguin, entre altres qüestions, millorar la visió global de la gestió empresarial, elaborar o millorar el seu propi pla estratègic de l’empresa, millorar la seva capacitat de gestió i la seva rendibilitat, i potenciar la seva innovació i la seva modernització.

El programa es desenvoluparà presencialment, entre el 18 de maig i l’1 de juliol, en sessions grupals les tardes dels dimarts i dijous a l’auditori Juan Varea de Borriana. A més, comptarà amb sessions individuals amb personal expert en horari flexible i adaptat a cada empresa.

La regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, ha manifestat que aquest programa pretén ser “un vehicle per ajudar i donar impuls a les empreses de Borriana, posant a la seva disposició coneixements, tècniques i eines clau per emprendre un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris en el seu model de negoci per tal d’aconseguir la seva adaptació a les noves necessitats “.

Les persones interessades, poden inscriure en el següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/PRE21_02/inscripcion

Per ampliar informació: 617 30 81 62 i mmontesinos@camaracs.es

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: