Borriana lliura els premis de la VIII Concurs Municipal de Dibuix organitzat per la Policia Local

La guanyadora d’aquesta edició ha estat Carla Molés Garcete de Col·legi Cardenal Tarancón, el segon premi l’ha obtingut Aleix Clausell Torner de el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco i el tercer Rocío Daza Ventura de el Col·legi Vila Fàtima
El premi extraordinari ha estat per Martina Blasco Romaní de el Centre d’Educació Especial Pla d’Hortolans
Aquest any 2020 han participat 366 alumnes i alumnes de 3r de primària de tots els centres educatius de Borriana

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit l’acte de lliurament de premis de la VIII Concurs Municipal de Dibuix organitzat per la Policia Local a través de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (ORCI), que aquest any s’ha realitzat a el Saló de Plens de l’Ajuntament, en què han participat el comissari en cap de la Policia Local, Francisco Javier Català, i l’agent responsable de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar, José Antonio Pérez.

Després d’una difícil selecció, el jurat tècnic va decidir que el millor dibuix i, per tant, guanyador de el concurs, ha estat el realitzat per Carla Molés Garcete, de el Col·legi Cardenal Tarancón, el qual es convertirà en la imatge de la postal amb la qual la Policia Local felicitarà el Nadal. La guanyadora, a més, ha rebut com a premi una bicicleta i un joc d’elements de protecció per al seu ús.

El segon premi l’ha obtingut Aleix Clausell Torner, de el Col·legi Salesià Sant Joan Bosco, i el tercer Rocío Daza Ventura, de el Col·legi Vila Fàtima. Tots dos han rebut un lot amb material escolar. Finalment, el premi extraordinari ha estat aquest any per Martina Blasco Romero, de el Centre d’Educació Especial Pla d’Hortolans, que ha rebut també un lot de material escolar.

L’alcaldessa de Borriana i la Policia Local han donat l’enhorabona als escolars premiats i l’han estès a tots els nens i nenes que han participat, “no només per la qualitat dels treballs, també per omplir d’alegria el Nadal amb aquestes postals tan fantàstiques i per generar il·lusió amb tota la seva imaginació plasmada en els dibuixos “.

El concurs de dibuix és una iniciativa que porta endavant la ORCI de la Policia Local de Borriana dins del seu programa d’activitats, la temàtica és la “Nadal i la Seguretat Vial”, en el qual aquest any 2020 han participat 366 alumnes i alumnes de 3r de Primària dels centres educatius de Borriana, entre ells, el Centre comarcal d’Educació Especial Pla d’Hortolans.

Durant les 8 edicions celebraràs han estat ja un total de 2.939 nenes i nens de Borriana els que han participat en el mateix. Després de la deliberació de l’jurat tècnic, el dibuix guanyador es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos de Policia Local envia per correu postal o xarxes socials i que serveix també d’imatge de el tríptic que es confecciona per a la campanya que porta a terme la policia “per Nadal, Comerç i seguretat”, que es reparteix en els comerços de la ciutat al costat d’uns consells de seguretat per a comerciants.

Aquest any, com a conseqüència de les mesures higienicosanitàries adoptades per la crisi sanitària originada pel coronavirus Sars-Cov2, no s’ha pogut celebrar l’acte de lliurament dels premis, com és habitual, al pati de butaques de Centre Municipal d’ cultura la Mercè amb la presència de totes i tots els participants en el concurs, i s’ha realitzat al Saló de Plens únicament amb l’alumnat guardonat i el seu professorat.

Tampoc s’ha pogut lliurar en aquest mateix acte el diploma individual a tots els participants en el concurs per les mesures higienicosanitàries establertes per a la prevenció de la Covid-19, els quals seran lliurats igualment en els respectius centres educatius.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: