Borriana llança la campanya “Espera llegint” per promoure el comerç i la lectura en valencià

L’Ajuntament de Borriana, a través de les regidories de Comerç i de Normalització Lingüística, ha llançat una campanya de comerç i d’animació lectora sota el lema “Espera llegint”. L’objectiu del projecte és repartir, de manera gratuïta, un lot de llibres en valencià entre els comerços del municipi perquè puguin oferir a les persones que els visiten la possibilitat de llegir un llibre mentre esperen ser atesos.

El lot inclou un expositor dissenyat per la il·lustradora Alba López Soler, onze llibres de les col·leccions Llegir en valencià, una guia pràctica amb activitats i consells per al comerç local, cinquanta díptics informatius per a les persones que visiten els comerços amb suggeriments de com utilitzar el expositor i cinquanta punts de llibre per regalar als lectors i lectores dels comerços.

En aquest sentit, el regidor de Normalització Lingüística, Vicent Granel, ha destacat: “A través d´aquesta campanya es pretén fomentar la lectura de llibres en valencià, aprofitant aquest temps d´espera que els clients tenen quan acudeixen al comerç”. “És una iniciativa que pretén posar en valor la llengua i la literatura valenciana, així com dotar el comerç d’eines per millorar, encara més, el seu tracte amb els clients”, ha ressaltat l’edil de Comerç, Sara Molina.

Així, els comerços locals instal·laran l’expositor amb els llibres a un lloc visible i accessible. La idea és que sigui com una biblioteca i que les persones puguin agafar els llibres per llegir-los mentre espera. Els establiments tenen a la vostra disposició una guia pràctica, que inclou el lot, on se suggereixen idees, consells i activitats per fomentar la lectura en el negoci.

A més, podran animar els visitants a llegir els llibres de la biblioteca i repartir els díptics i els punts de llibre entre la seva clientela i les persones usuàries perquè sàpiguen que poden llegir els llibres en valencià mentre esperen ser ateses. També tenen la possibilitat d’omplir l’expositor amb més llibres adquirits a les llibreries locals i compartir a les xarxes socials fotos i vídeos de la campanya amb el hashtag #esperallegint.

Els comerços interessats poden omplir el formulari que trobareu a per rebre el material de la campanya al vostre establiment.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: