Borriana incorpora una nova aplicació per pagar amb el mòbil l’aparcament regulat

L’Ajuntament de Burriana ha implantat l’aplicació EasyPark® per pagar l’aparcament a través del mòbil a les zones d’estacionament regulat (hora), segons ha informat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, que ha assegurat que això converteix Burriana en el primer municipi de la província de Castelló en oferir als seus ciutadans aquest servei, fins i tot abans que l’activació a Castelló de la Plana el passat 5 de setembre.

El servei de la nova app, que ja està operatiu a més de 2.200 ciutats de 25 països, va entrar en funcionament a Borriana el 31 d’agost passat, però atès que les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia han suposat restriccions a l’estacionament regulat entre el 29 i el 12 de setembre, és ara quan es dóna a conèixer.

Amb la incorporació de la nova app, el pagament a les zones d’estacionament regulat a Borriana es pot realitzar tant amb monedes, com amb targeta de crèdit, inclosa la targeta contactless que permet el pagament sense contacte només apropant-la, i ara també a través de una nova aplicació de mòbil que se suma a les formes que ja hi havia.

Aparisi ha destacat que “els usuaris tenen la possibilitat de pagar només pel temps consumit”, i ha posat en valor que gràcies a les noves incorporacions de les aplicacions “els conductors no hauran de desplaçar-se al parquímetre per pagar i recollir el tiquet d’aparcament, cosa que suposa un gran avantatge perquè qualsevol usuari pot seguir pagant el seu aparcament còmodament, des del mòbil i en el seu idioma sense fer cap canvi”.

Es facilita la gestió de l’aparcament urbà ha precisat el regidor, ja que EasyPark® permet “iniciar, estendre i parar l’estacionament des del seu propi mòbil, de manera que paguen només pel temps consumit, sense necessitat de calcular quant els portarà la gestió i sense ingressar de més per evitar multes”.

Per la seva banda, el delegat de la zona est d’EasyPark® ha indicat que “l’objectiu de la nostra app és fer més fàcil i segur l’aparcament als ciutadans, professionals i visitants de Borriana, alhora que es fomenta la rotació de vehicles a la zona centre”.

A més, ha manifestat que les dades que l’aplicació recopila “són una font d’informació molt útil per a les polítiques de mobilitat del municipi”. EasyPark® és present a més de 75 ciutats espanyoles com Castelló de la Plana, València, Madrid, Barcelona, ​​Màlaga o Bilbao i en més de 2.200 ciutats de 25 països.

Cal destacar que la companyia posa a la disposició dels usuaris un servei d’atenció al client per resoldre tots els dubtes referents al pagament de l’aparcament o al funcionament de l’app. Aquest servei atén de manera telefònica o per correu electrònic en espanyol, valencià, català, gallec, èuscar, anglès, portuguès i francès.

Els conductors es poden descarregar o actualitzar l’app EasyPark® tant a App Store (iOS) com a Google Play (Android). Per obtenir més informació visiteu .

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: