Borriana es reuneix amb la Direcció General de Costes per obrir el port a la ciutadania

L’Alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, està fent els primers passos per obrir el port a la ciutat per l’antic varador del Llombart i dotar de més visió turística la infraestructura portuària a través d’una plaça gastronòmica. Una actuació que entra dins del pla de transformació turístic del municipi, juntament amb el projecte de l’Arenal, que pretenen atreure noves oportunitats i inversions a la localitat. Per això, l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Projectes i Obra Pública, Juan Canós, s’han reunit amb el director general de Costes del Consell, Vicente Martínez Mus, la subdirectora general de Ports, Aeroports i Costes, Pilar Álvarez, i tècnics de la Generalitat Valenciana amb la intenció de tornar a obrir el port a la ciutat i millorar-ne la visió turística. En aquesta trobada han abordat la necessitat de millorar la il·luminació, des de la Confraria de Pescadors fins a l’escullera de Ponent, i s’ha traslladat la preocupació del govern municipal pel mal estat de l’escullera de Llevant. “No descansarem fins a tenir una Borriana més il·luminada i atractiva, aprofitarem el potencial de tots els racons únics que té la nostra ciutat, com el port pesquer i esportiu, i treballar per una Borriana amb un projecte clar i de futur que aposti de debò pel turisme”, ha explicat Monferrer Daudí.

Pel que fa a l’obertura del port a la ciutat de Borriana, la primera actuació seria la de transformar la zona de l’antic varador obrint-la a la ciutat, una petició veïnal dels darrers anys. Una altra de les qüestions que va estar damunt la taula, durant la reunió amb la Direcció General de Costes del Consell, va ser la renovació de la concessió del Club Nàutic per als propers anys, així com la creació d’un camp permanent de Kayak Polo.

“Aquest equip de Govern posarà en valor els nostres 13 quilòmetres de costa i el nostre espectacular port perquè Burriana comenci a establir les bases d’una transformació turística que ens permeti fer el salt definitiu per atraure visitants i potenciar la Imatge turística de la localitat” , ha valorat l’alcalde.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: