Borriana dóna suport a la inclusió de la formació musical per a persones adultes en la FPA

El regidor d’Educació, Joan Ramon Monferrer, ha assegurat que des de l’Ajuntament es considera molt positiva la possibilitat d’oferir un espai d’aprenentatge i formació musical per a persones adultes a Borriana, com recull el projecte MEPA (Educació Musical per a Persones Adultes) coordinat per la professora de la Universitat Jaume I, Ana M. Vernia.

Monferrer així ho ha manifestat durant la presentació d’aquest projecte a la Caixa Rural de Borriana en la qual també han participat el director de centre de Formació Permanent d’Adults (FPA) Historiador Viciana, Eduard Mor, la directora de la Caixa Rural Burriana, Isabel Ferrer, i la coordinadora de el projecte de recerca i innovació educativa.

En la seva intervenció el regidor d’Educació ha posat en valor la iniciativa i les “conseqüències positives” que implicaria el seu desenvolupament i ha indicat que el compromís assolit amb Ana Vernia per a l’elaboració d’un informe i una proposta de programació i formació en educació musical per persones adultes, “marcarà nous camins i alternatives formatives i d’ocupabilitat”.

Aquest projecte, ha assenyalat Monferrer, obre un “nou repte educatiu, únic al territori espanyol, que cobrirà les necessitats d’un perfil social i educacional molt demandat”, a més, de compartir els paràmetres marcats per la Unesco, en referència a la inclusió educativa de l’aprenentatge al llarg de la vida.

Per la seva banda, la coordinadora d’el projecte MEPA ha destacat que el projecte parteix de la necessitat d’oferir un espai expressament d’aprenentatge i formació musical per a persones adultes i ha agraït tant a l’Ajuntament de Borriana com a la Caixa Rural, el suport a el programa , i a director de l’EPA seva disposició a acollir el projecte a les instal·lacions de centre.

Així mateix, Ana Vernia ha assenyalat que tant les institucions públiques com privades tenen un compromís amb la societat i la ciutadania, per tant, Borriana, “és un exemple i model de col·laboració, cooperació i implicació social i educativa”.

Finalment, Vernia ha destacat la seva “sensació” que, a partir d’ara, l’educació musical per a les persones adultes “ja ha trobat a Borriana el seu espai formatiu, educatiu i d’investigació”.

Informació i Foto: Ajuntament de Benicarló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: