Borriana Cultura renova la seva imatge

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Burriana ha donat a conèixer avui la nova imatge que tindran les diferents seccions del departament de Burriana Cultura a fi de donar dinamisme i, sobretot, que siguin identificades pels usuaris i per les veïnes i veïns de Burriana .

El regidor de Cultura, Vicent Granel, juntament amb el dissenyador local Juan Tirado, han estat els encarregats de presentar aquesta nova imatge que comptarà amb la identitat de cadascuna de les seccions que formen el departament municipal de Burriana Cultura.

D’aquesta manera, una única marca serà la que englobarà totes les seccions i identificarà la Regidoria de Cultura en les diferents activitats, tallers o treballs que es facin, diferenciant les seccions de Biblioteca Municipal, Normalització Lingüística, Arxiu, Museus i Programació Cultural , totes englobades a la imatge de Borriana Cultura.

Aquesta nova imatge, segons ha explicat Granel, té un clar propòsit, “projectar i divulgar la cultura”. Per això, i per tal que arribi a tota mena de públic, “s’ha treballat una imatge gràfica sintètica, directa i clara, accessible per a tota la ciutadania”, ha indicat el dissenyador.

Així, a través de la simbologia de les formes i la psicologia del color, cadascun dels departaments posseeix un emblema i color propi que transmet la seva essència i valor, obtenint una marca principal, Borriana Cultura, i cinc submarques.

L’atemporalitat dels emblemes creats ha estat un dels propòsits determinants en el projecte, ja que s’ha sortit amb la certesa que la cultura està en canvi constant al costat de la societat que la nodreix. Un altre repte a superar i que va associat a l’atemporalitat és el de la capacitat d’adaptació als diferents suports, principalment digitals, per ser importants canals de divulgació.

Granel ha assenyalat la importància que Borriana Cultura tingués una imatge diferenciada, “perquè la ciutadania identifiqui el segell de l’administració pública a l’àrea de Cultura, i que tingui una imatge més dinàmica, més fresca i nova, que atregui més al públic en general”.

Per la seva banda, Tirado ha apuntat “la necessitat i importància del projecte realitzat, argumentat que la cultura és un valor essencial a la societat. Es tracta d’un pas molt important per al progrés positiu d’aquesta, mostrant Borriana com una ciutat que aposta per la cultura i el disseny.”

A la presentació han estat presents els responsables de cadascun dels departaments de Cultura: Rafael Marañón a la programació cultural, Amparo Ríos a la Biblioteca Municipal, Laura Benages en Normalització Lingüística, Pilar Ramos a l’Arxiu, i José Manuel Melchor a Museus

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: