Borriana aporta terra per a l’escultura que recorda a les víctimes de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Borriana, en representació de comarca de la Plana Baixa, ha aportat un sac de terra de 20L per a l’escultura que recordarà les víctimes de la Covid-19 de tot el territori de la Comunitat Valenciana, evocant a les persones que ens han deixat per la pandèmia.

El servei de Bombers Forestals de la Generalitat van recollir a principis del mes d’octubre un sac de terra de jardí del Pla de Borriana per a formar part dels fonaments de l’escultura, davant la presència de l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i de el regidor d’Urbanisme, Bruno Arnandis.

L’escultura ‘En record de la terra’, creada per l’artista Rosana Antolí (Alcoi, 1981), que ha comptat amb la col·laboració de l’IVAM, inaugurada aquest matí en l’acte solemne d’homenatge a les víctimes valencianes de la Covid-19, que ha tingut lloc a l’Umbracle, de la Ciutat dels Arts i dels Ciències de València, encapçalat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i en què ha participat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada d’un representant de la societat civil del municipi.

Per als fonaments de l’escultura, el Servei de Bombers Forestals de la Generalitat ha recollit terra d’enclavaments emblemàtics de les 33 comarques de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, de forma simbòlica, l’escultura serà l’únic punt de la Comunitat on hi haurà terra de totes les comarques valencianes.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: