‘Bootcamp ADE’ porta antics alumnes de Florida Universitària per transmetre la seva experiència

L’alumnat del grau oficial en ADE (Administració i Direcció d’Empreses) i títol propi DB (Digital Business) de Florida Universitària ha participat durant tres dies al ‘Bootcamp ADE’, un esdeveniment formatiu que persegueix la formació experiencial més innovadora en l’àmbit de la direcció d’empresa i el negoci digital. Per a això, professionals formats a Florida Universitària com Andrea Motos, José Morales o Fernando Cabrera, actualment professionals en actiu en Designbynea, Comunica2 i en Okisam, a més de Diego Alegre, professional de Logifruit, van explicar des de les seves disciplines com abordar l’estratègia de social mitjana , el disseny i la importància de l’Business Intelligence.

El Account Manager, especialista en Inbound Màrqueting a OKISAM, Fernando Cabrera, amb el seu coneixement de Màrqueting Digital, va abordar amb l’alumnat de primer d’ADE DB la part de l’Bootcamp d’Experiència d’Usuari (UX) i disseny.

La finalitat de la sessió que va impartir l’antic alumne de Florida Universitària i Account Manager de OKISAM era aconseguir que l’alumnat entengués la importància de l’experiència d’usuari. “Per a això, estudiem la millor configuració d’una Landing Page i els seus elements essencials (formularis, títols, key benefits, CTA ‘s …); així com la importància de orientar-la a un objectiu concret, facilitant a l’usuari reconèixer quina necessitat anem a satisfer i per què triar “, explicava Fernando Cabrera.

Per la seva banda, l’antiga alumna de l’Grau en ADE i DB de Florida Universitària, Andrea Motos, va explicar a l’alumnat l’estratègia social mitjana des de la seva experiència com a community manager. “Per aconseguir efectivitat en xarxes socials el primer és tenir una estratègia a través de l’màrqueting de continguts que parteixen de la imatge de marca”, explicava. En aquest sentit, va destacar la importància d’analitzar, elaborar una estratègia, dur a terme l’execució de la mateixa i acabar mesurant els resultats. També va explicar diferents eines de mesurament d’estratègia i de visibilitat per posar en marxa l’estratègia social mitjana.

José Morales, antic alumne de Florida Universitària, va fer participar a l’alumnat amb les seves opinions sobre la gestió de xarxes socials, a més va propiciar la reflexió sobre l’abús de l’ús de les xarxes socials, alhora que va introduir com a objectius perseguir els nous hàbits de consum digitals que comporta la globalització.

La intervenció més tècnica de l’ ‘Bootcamp ADE’, el Business Intelligence, va córrer a càrrec de Diego Alegre, professional de Logifruit. Alegre va explicar què és el Business Intelligence, els indicadors per analitzar, les eines existents per ajudar les empreses o els quadres de comandament que funcionen, entre altres matèries.

La ponència de l’professional de Logifruit sobre la disciplina de l’Business Intelligence i d’anàlisi de dades pretenia inspirar l’alumnat perquè en el seu lloc de treball busquin l’excel·lència i la sàpiguen extreure i analitzar sobre la base de dades precises i indicadors i quadres de comandament.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: