Bonig presentarà iniciatives perquè el govern d’Espanya inclogui en els ajuts a el sector tèxtil, calçat, ceràmica i joguina

La presidenta de l’PPCV, Isabel Bonig, ha anunciat que el PP presentarà iniciatives perquè Puig reclami a el govern d’Espanya la inclusió de el sector tèxtil, el calçat, la ceràmica i la joguina en els ajuts de govern central de què han estat excloses sense cap justificació “.

La presidenta popular s’ha reunit avui a Ibi amb l’alcalde de la localitat, Rafael Rafael Serralta, i el grup municipal a l’Ajuntament per conèixer de primera mà les necessitats i la gestió que es ve fent des de l’Ajuntament. “Ibi és un referent de bona gestió i preocupació d’un alcalde que està a la banda de la gent i ha posat en marxa ajudes per al petit comerç afectat per les restriccions. Tots recordem com al gener l’alcalde va demanar desesperat mesures a la Generalitat, va fer un crit d’alarma en defensa de la salut dels seus ciutadans. L’abandonament de el Consell ha estat la norma habitual de Puig durant la pandèmia “.

Bonig ha explicat que “dels 11.000 milions aprovats pel govern central per a la recuperació econòmica, 7.000 es destinen a les comunitats autònomes i 647 per a la Comunitat Valenciana, cent milions d’euros menys del que ens correspon segons la proporció poblacional. D’aquí han exclòs la indústria de l’calçat, de la ceràmica, de l’tèxtil, joguines, tallers, perruqueries … volem que s’inclogui també a aquestes activitats que tenen problemes i necessiten ajudes per superar aquests moments complicats mentre arriba la vacunació, els terminis anunciats per Puig tampoc es compliran, un altre Ximoanuncio “.

Isabel Bonig ha explicat que “davant aquesta discriminació presentarem iniciatives perquè Puig reclami a el govern d’Espanya que el 15% de la indústria manufacturera valenciana exclosa tingui ajudes per a l’externalització i l’exportació”.

“Des del PP hem plantejat un Pla Activa de 1.078 milions d’euros que surten directament de despeses suprimibles de l’actual administració per donar diners en vena a el comerç i la indústria. L’objectiu ha de ser salvar vides i salvar les empreses. També plantegem un pla de reindustrialització de la indústria valenciana del voltant de 200 milions d’euros amb subvenció per a la compra de maquinària, entre d’altres “.

La presidenta popular ha insistit en la necessitat de millorar la gestió sanitària que permeti recuperar l’economia. “Li demanem que no deixi de fer PCR s, que es facin test per controlar, que es donin protocols i normatives als alcaldes i àrees de salut sobre com s’ha d’actuar, que es donin uns criteris homogenis. No volem disparitat de criteris segons uns o altres llocs sinó gestió sanitària que és fonamental per garantir la recuperació econòmica “.

En aquest sentit, també s’ha referit a la notícia de la secretària autonòmica de Sanitat incomplint les pròpies normes de sanitat. “Els polítics som els primers que hem de donar exemple i esperem que Puig adopti alguna decisió respecte al succeït amb Isaura Navarro que es va saltar el tancament perimetral i va incomplir la normativa”.

Isabel Bonig, acompanyada de l’portaveu de Sanitat en Les Corts José Juan Zaplana, també ha visitat Alcoi on s’ha reunit amb el portaveu municipal Quique Ruiz i el grup municipal popular.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: