Bonig lamenta l’espectacle de l’esquerra «amb el repartiment de butaques i metres quadrats»

La portaveu del PP a les Corts, Isabel Bonig, ha lamentat l’espectacle que està oferint l’esquerra «amb el repartiment de butaques i metres quadrats».
Bonig ha realitzat estes declaracions després de la reunió de la Junta de Síndics. «L’espectacle que està oferint el Botànic espanta una mica. Només estan en quantes cadires es reparteixen, totes les vicepresidències, si hi haurà investidura, si hi haurà acord … veig una mica trontollant al Botànic. Fa la impressió que els seus interessos partidistes estan per sobre dels interessos dels ciutadans. No semblen demostrar que tenen projecte perquè l’únic que volen són les butaques amb l’afegit de Podem que ve amb ganes de tenir protagonisme tot i els seus resultats i els escons que té i ara discuteix pels metres quadrats i la posició dels escons «.
Isabel Bonig ha assenyalat que «espero més agilitat en els grups per poder entrar a ocupar-nos del que ocupa i preocupa realment als ciutadans i als valencians. L’espectacle que estan oferint amb el repartiment de metres i butaques és lamentable. Ja és moment de posar-se a treballar amb el ple d’investidura, celebració de comissions, designació de senadors territorials i com més aviat es desatasquen els acords municipals millor per posar-se mans a l’obra en solucionar els problemes dels ciutadans «.
Per Bonig, «nosaltres hem assumit el resultat de les eleccions i, tot i que nosaltres hem reduït la diferència dels blocs i només han guanyat per tres escons, la victòria ajustada els permet formar govern encara que hagi estat castigat el seu projecte. Caldrà deixar-los que es posin d’acord «.
La presidenta popular s’ha referit també a la reunió que mantindrà demà amb el Síndic de Ciutadans a les Corts. «És una primera presa de contacte per abordar el futur de determinades administracions encara que en els ajuntaments sempre és bo comptar amb les organitzacions locals. En concret, a la Diputació i Ajuntament d’Alacant els possibles pactes estan encarrilats per la bona relació entre els interlocutors. Cal respectar el que diguin els territoris que són els que han de pactar, respectant sempre la llista més votada dins de les parts «.

 

 

 

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: