Bonig demana a Consell un pla de turisme i reforçar els controls sanitaris per garantir la Comunitat com a destinació segur

Bonig demana a Consell un pla de turisme i reforçar els controls sanitaris per garantir la Comunitat com a destinació segur

· Demana a el Govern d’Espanya que prorrogui els ERTO fins a març de 2021. “Sembla que el Govern vol excloure dels ERTO a la restauració i l’hostaleria i això seria fatal per al sector”

· Remarca que les empreses necessiten flexibilitat i demana una baixada d’impostos autonòmics i un bo per fomentar el turisme d’interior

17, setembre, 2020.- La presidenta de el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha sol·licitat avui a el Govern valencià un pla específic per ajudar a al sector turístic i reforçar els controls sanitaris perquè la Comunitat siga garantia de destinació segur.

Bonig s’ha pronunciat així després de reunir-se amb representants de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries de Benidorm (ABRECA) per analitzar la situació de el sector. La dirigent popular ha recordat que des del Partit Popular “ja hem presentat un pla nacional de turisme i hem sol·licitat a el Govern de la Generalitat valenciana un pla específic per a la Comunitat Valenciana. A més, hem de donar una sensació de destinació segur i és impossible fer una desescalada i una recuperació econòmica si no controlem la situació sanitària “.

Bonig ha remarcat que el turisme és “fonamental” a la Comunitat Valenciana i ha vol a exigir el Govern valencià gestió. “No pot ser que l’administració de la Generalitat segueixi ampliant-se, gastant diners, perquè el que estan demanant les empreses de el sector és una cosa fonamental. Si volem salvar els valencians primer hem de salvar les empreses de la Comunitat Valenciana, i en aquest moment les empreses necessiten flexibilitat “, ha assenyalat.

Així, ha demanat a Govern d’Espanya que en matèria laboral prolongui els ERTO fins a març de 2021. “Ara al setembre s’acaben i sembla que el Govern d’Espanya vol excloure dels ERTO a la restauració i l’hostaleria i això seria fatal per al sector . Per això demanem una pròrroga “, ha assenyalat. “Demanem també un període de carència de dos anys per als ics que s’han donat, els ajuts s’han donat per als préstecs hipotecaris per poder pagar impostos i l’activitat. Estem demanant mesures que són competència de el Govern d’Espanya i una baixada d’impostos a nivell autonòmic i sobretot flexibilitat “.

Bonig ha criticat que tots els plans que s’han anunciat des de la Generalitat, com ajudes a l’lloguer, van a la pública “i s’oblida a el sector empresarial”. “És fonamental donar suport a aquest sector i també demanem un bo turístic per fomentar el turisme d’interior. I sobretot gestió, que els bons vagin directament a les empreses perquè siguin elles que el gestionin “, ha conclòs.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: