Bonig: “Catalá tornarà a la ciutat de València un projecte d’il·lusió i esplendor pel seu futur”

La presidenta de l’PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat avui a la cloenda de l’13 Congrés de l’PP de València que ha proclamat a Maria José Catalá presidenta local que “amb la seva nova presidenta torna a la ciutat de València la il·lusió pel seu futur”.

La cloenda ha comptat amb la presència de l’secretari general de PP Teo Garcia Egea, a qui Bonig ha agraït el seu treball i suport per la seva assistència en vigílies de les eleccions gallegues i basques.

La presidenta popular ha assenyalat que “avui és un dia d’agraïments i records sincers a tots els que han passat i han treballat, especialment a Rita Barberá, la dona que li va posar passió a la política i es va deixar la pell per aquesta ciutat. Aquesta generació va creure en un projecte que va sumar a tothom i que va aconseguir una ciutat i una comunitat de primera, no una comunitat servil i sectària com la que ens té sotmesos Ribó i Puig “.

Isabel Bonig ha indicat que “no ha estat fàcil aquests anys. Aquest partit s’ha format amb els valors i principis de molta gent que ha cedit el testimoni a altres. Ens toca a nosaltres tornar a posar sentit comú i responsabilitat, que retorni la il·lusió als valencians “.

“Volem un partit present i no absent. La veu de l’PP s’ha de sentir sempre. Nosaltres mai imposarem la ideologia per sobre de l’interès general, que les nostres idees ens impedeixin donar als valencians el millor futur possible. Aquesta és la diferència, l’ADN de l’PP. Un partit reformista i no reaccionari, que construeix i no destrueixi. Nosaltres escoltem a la societat, ho plasmem en documents, oferim pactes “, ha indicat.

Bonig ha manifestat que “si avui hem parat l’avanç catalanista en l’administració, la defensa dels drets i llibertats en els tribunals, ha estat gràcies a l’PP. A l’hora de la veritat cal tenir voluntat, enfrontar-se i actuar, i l’únic partit que fa això és el PP “.

La presidenta popular ha indicat que “el PP és el gran partit que aglutina les persones de bé, treballadores, que creuen en la llibertat, que volen construir i remar, i per això hem de ser útils. Si un partit polític no és útil deixa de servir a la gent. Les coses han canviat i hem de abanderar aquesta transformació i ser útils a la gent. Hem d’ajudar a resoldre els problemes que hi ha i que van a fer que la gent pateixi i molt “.

Isabel Bonig ha explicat que “aquesta terra porta molt de temps enfrontant els uns als altres. Ni tot val en política ni tots som iguals. En moments durs no ens hem dedicat a cridar sinó que ens hem ofert per ajudar-los. Avui en vista que és incapaç de tirar això endavant, disponibles a Puig un pressupost de legislatura i un acord per blindar el pressupost de la sanitat pública per llei, el turisme o l’economia. Nosaltres estem disposats a ajudar perquè som un partit responsable de govern. De Puig depèn. Si Puig no sap, no vol o no pot, aquí hi ha el PP que sap, vol i pot “.

Finalment, ha encarregat a Maria José Catalá “reconstruir aquest partit a la ciutat, escoltar a tothom, seguir fent propostes i aconseguir una segona transformació que col·loqui la ciutat de València en la primera línia de la política espanyola”.

 

 

 

Informació i Foro: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: