Bonig anuncia que si governa la conselleria de Turisme tindrà la seva seu a Benidorm

La Presidenta del partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assenyalat avui que si els castellonencs, els alacantins i els valencians «donen el seu suport al PP a les pròximes Eleccions, la conselleria de Turisme tindrà la seva seu a la localitat de Benidorm «, amb l’objectiu de» vertebrar la Comunitat i aprofitar un model d’èxit «.

Bonig s’ha expressat en aquests termes després d’assistir a la tradicional mascletà de les festes de Benidorm on ha assenyalat que «són una festes que barregen la tradició i els orígens d’una localitat amb el seu caràcter internacional».

Així, ha assenyalat que el PP es compromet amb la província i la ciutat d’Alacant, amb el «gran» treball que estan fent des de l’ajuntament de Benidorm «per convertir el municipi en la primera destinació turística intel·ligent i sostenible, un certificat que li dóna qualitat al turisme valencià «.

Per això, ha assenyalat, si els valencians aposten pel PP «farem que la Conselleria de Turisme estigui ubicada en aquesta localitat, perquè és la ciutat que representa el millor de la Comunitat Valenciana, l’esperit emprenedor i la seva capacitat d’adaptació a les noves necessitats del turisme «.

Comptem amb la ciutat que s’ha convertit en el major referent turístic internacional «que està en constant dinamisme i transformació» per això és «fonamental» recolzar institucionalment a Benidorm i al projecte turístic consolidat que representa, ha assenyalat.

Bonig ha afegit que aquesta decisió pretén «vertebrar la Comunitat i aprofitar un model d’èxit com és Benidorm. De Benidorm al món, del model turístic de la Comunitat al món perquè tots coneguin un model de transformació i adaptació constant «.

 

 

 

 

Informació i Foto: www.ppcv.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: