Esports

Bisontes Castellón FS suma un important triomf en Rivas-Vaciamadrid (2 a 3)

Valuosa victòria dels homes de José Escrich amb els gols de Sergio Quilez a al segon pal i Diego Sancho de penal

Un partit que va arrencar amb uns minuts de tempteig per part dels dos equips que van intentar portar la iniciativa en el joc durant els primers compassos de partit. No obstant això, van ser els locals els que a poc a poc amb el transcurs de el partit van ser els que van protagonitzar les ocasions de major perill de el partit. Ballano i Vargas van ser els artífexs dels primers acostaments sobre la porteria ocupada per Falcón. Un minut després, Alber va fregar el primer per Rivas Futsal amb una pilota servit per Ballano a al segon pal. Per part dels visitants, Gambín, amb un xut escorat, va protagonitzar la primera arribada per als seus. Tot i l’excepcional inici dels madrilenys va ser l’equip dirigit per José Escrich el qual va aconseguir avançar-se al marcador a l’rematar Quílez, al segon pal, una ràpida contra. Al dotze, Ballano va perdonar l’empat en un doble penal a favor de Rivas Futsal que es va estavellar al pal.

En els primers compassos de partit, un penal assenyalat pels àrbitres permetre a Bisontes Castelló ampliar avantatge en el marcador al no errar Diego Sancho des del punt de sis metres quan encara no s’havia superat el primer minut de joc. En aquests segons vint minuts de joc, el partit no va variar la seva tònica respecte al que ofert al 40×20 a la primera meitat per part dels dos equips. Tot i les diferents ocasions de perill, Quílez, en el vint-i de partit, va ampliar l’avantatge a favor del seu equip a l’caçar al segon pal un gran servei amb el qual signar el tercer de Bisontes Castelló en el Turó de l’Telègraf. A falta de sis per al final, Ballano va retallar distàncies per a l’equip ripense. Fins al final l’equip d’Ángel Saiz ho va intentar amb porter-jugador. Xinès, mancant de cinquanta-cinc segons va marcar el segon per a Rivas Futsal, però no va poder evitar la derrota contra Bisontes Castellón que suma un nou triomf com a visitant.

Informació i Foto: LNFS/ Bisontes Castellón FS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.