Esports

Bisontes Castelló Futbol Sala Femení s’imposa al FSF César Augusta al pavelló Chencho de Castelló de la Plana i aconsegueix la primera victòria del 2023 (3-2)

El FEME Bisontes de Castelló ha tornat al Chencho amb una vibrant remuntada per aconseguir una important victòria (3-2) davant el César Augusta.

El conjunt entrenat per Ángel Zurilla, després d’una fluixa primera meitat, van sortir endollades als segons 20 minuts i van aconseguir capgirar-lo en un minut.

Les primeres ocasions del partit van ser per a les Bisontes, encara que no van aconseguir crear gaire perill a les aragoneses. A prop de l’equador de la primera meitat, el Cèsar Augusta va aprofitar un temps mort per posar-hi el joc de cinc, el qual li va donar els seus fruits. I és que, al minut 12 va anotar el primer gol del partit després d’una pèrdua del Bisontes al centre del camp.

Després del 0-1, les castellonenques van quedar noquejades i les aragoneses van disposar de diverses ocasions per ampliar l’avantatge.

Al descans es va arribar amb 0-1, a la tornada dels vestidors el guió del partit canviaria del tot. Amb tot just un minut disputat a la segona meitat, Carlota aprofitaria una pèrdua de les visitants per assistir a Yana perquè aquesta posés l’empat.

El Bisontes no va saber aprofitar el seu bon moment al partit i al 26 el César Augusta es tornaria a avançar al marcador. Tot i això, poc duraria l’alegria al conjunt aragonès, ja que al 32 les castellonenques signarien un minut màgic per capgirar el marcador i posar-se per davant per primera vegada en el partit. Igual que al primer gol, Carlota i Yana serien les protagonistes de la remuntada.

Carlota va ser l?encarregada d?empatar el partit i Yana va culminar la remuntada anotant el seu segon gol del duel. Poc després, el Bisontes va estar a prop de sentenciar amb un xut de Rocío que es va xocar amb el travesser.

Amb aquest 3-2 al lluminós s’arribaria a uns minuts finals plens de tensió en què van ser expulsats el delegat i el tècnic visitants. A més, Carlota, golejadora i assistent del duel, se n’aniria lesionada amb una sobrecàrrega muscular quan faltaven dos minuts del final.

Abans d’acabar el duel encara donaria temps a una darrera ocasió per al César Augusta que Fuster aconseguia salvar per certificar la victòria castellonenca per 3-2.

Amb aquesta victòria Bisontes Castelló Futbol Sala Femení se situa en sisena posició del grup dos de segona divisió del futbol sala en categoria femenina
aconsegueix una important victòria en el seu primer partit de l’any al Chencho i es troba a set punts del segon classificat, Les Corts AE, ia 9 del Penya Esplugues que és líder del grup dos de segona divisió.

El proper partit del femení del Bisontes Castelló serà el cap de setmana del 4 i 5 de febrer de 2023 a la pista del Les Corts AE

Informació i Foto: Bisontes Castellón Futbol Sala Femeni

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.