Esports

Bisontes Castelló FSF no va poder passar de l’empat a Chencho davant el Red Stars Saragossa

Bisontes Castelló FSF no va poder passar de l’empat a Chencho davant el Red Stars Saragossa en un partit disputat a Chencho on les Bisontas mai van poder trobar el seu joc i les aragoneses van saber defensar-se molt bé.

El partit va començar de la pitjor manera possible, i en la jugada de sacada d’inici, les aragoneses es van avançar amb una jugada on els castellonencs van estar una mica adormides i Ana Mazas materialitzava el 0-1 per al conjunt aragonès.

A partir d’aquí va ser un cúmul d’ocasions per les Bisontas, sobretot en els peus de Rocío, però no s’arribaven a materialitzar cap ni fer treballar en excés a la portera aragonesa.

Les visitants seguien a la seva, es defensaven agrupades i sortien molt ràpid a la contra on Fuster va salvar en dues ocasions un un contra un. Però tantes ocasions, amb travesser inclòs d’Eli, que a falta de set minuts per al descans arribaria l’empat, obra de Viciano, que va aprofitar una gran passada entre línies per finalitzar per dalt, col·locant el 1-1 al marcador.

Poc duraria l’alegria quan tan sols un minut més tard, les aragoneses es tornaven a avançar-se al marcador amb gol de Marta Baztán aprofitant un rebuig de Fuster a un xut llunyà col·locant el 1-2 al marcador. Les castellonencs seguirien acumulant ocasions sense encert, però s’arribava al descans amb el conjunt aragonès per davant en el marcador.

La segona part va continuar igual que la primera, les Bisontas intentant crear el joc i les noies del Red Star defensant i sortint molt ràpid a la contra. En aquesta segona part seguien les ocasions clares per a les Bisontas, van haver ocasions per la Sara, la Neus, Carlota i Rocío molt clares però la portera aragonesa atallava el perill mentre que les contres del Red Star van estar a punt de donar un ensurt a l’equip castellonenc.

A falta de tres minuts per a la conclusió Anna Cabell se la jugava de 5 a la recerca de l’empat amb Neus com portera-jugadora. Després de tenir un parell d’ocasions, seria mancant 1’40 “per a la finalització de la trobada quan Sara rematava al segon pal un xut creuat que la portera visitant la va deixar morta perquè només hagués de empènyer-la, col·locant el 2-2 que seria definitiu.

FITXA TÈCNICA:

Bisons CASTELLÓ FSF: Fuster, Viciano, Sara, Nerea i Rocío. També van jugar: Tere Navarro, Cris Sánchez, Berta, Anna Monrós, Neus, Carlota i Marian Cuevas.

XARXA STARS SARAGOSSA: Lucía, María, Sonia, Marta i Andrea. També van jugar: Sara, Anna, Verónica, Sara i Sofia.

GOLS: 0-1 Min. 1 Ana Mazas; 1-1 Min. 13 Viciano; 1-2 min.14 Marta Baztán; 2-2 Min. 39 Sara.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.