Benicàssim promou de nou el concurs d’idees “Benicàssim Emprèn”

Informació i Foto: http://ayto.benicassim.es/

Benicàssim promou de nou el concurs d’idees “Benicàssim Emprèn” amb l’objectiu de fomentar els projectes empresarials innovadors que puguin deriven en l’increment de les oportunitats laborals i d’autoocupació. La regidora de promoció econòmica de Benicàssim, Elena Llobell ha ressaltat que “aquest concurs té com a vocació dinamitzar no només l’economia, sinó també activar la motivació per l’ocupació dels més joves i el teixit econòmic local”.

El proper 10 de novembre acaba el termini per presentar-se a aquest concurs en què els premis ascendeixen a 3.000 euros en total, és a dir, 1000 euros en cadascuna de les tres categories. Les bases es troben publicades al web municipal, on també es troba tot el material necessari per a la inscripció dels potencials participants.
Elena Llobell ha afegit que “com en la seva primera edició, s’han establert per tipologia del sector empresarial, tres categories diferents, molt acords a les oportunitats econòmiques potencials més importants de la nostra localitat, com són: Turisme, oci i experiències; Salut, cultura i esport; Tecnologia i innovació “.
En el concurs participen com a entitats col·laboradores, que a més formaran part del jurat del premi, el departament de turisme de la Universitat Jaume I, el CEEI, el Espaitec, el SECOT i la Fundació Globalis.
 
En el concurs poden participar emprenedors o futurs emprenedors bé a títol individual, com col·lectiu. Si us promotors estan empadronats a Benicàssim, partiran en el balanç del projecte amb millor puntuació de sortida per impulsar l’emprenedurisme local.
A més, per participar s’haurà de presentar la idea d’un projecte d’empresa, que pot estar en funcionament o estar encara en fase de posada en marxa. Aquest projecte ha de tenir un tes Canvas correctament emplenat per poder facilitar l’avaluació del jurat.
A la convocatòria, els aspirants hauran de concórrer amb el pla d’empresa en el qual s’inclou el pla de màrqueting, el resum del projecte i la seva estratègia, el pla de producció i el d’organització, així com la previsió economicofinancera de la seva gestió.
Com ha explicat Elena Llobell, “les bases primen sobretot als aspirants que tinguin entre 18 i 29 anys, que resideixin a Benicàssim i que les idees de projecte siguin viables, tinguin suficient qualitat tècnica i coherència i el caràcter innovador de de la proposta “.
El jurat haurà d’emetre el seu dictamen sobre els guanyadors en el termini màxim d’un mes a partir de la data màxima de lliurament de les iniciatives participants.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: