Benicàssim promou de nou el concurs d’idees “Benicàssim Emprèn”

Informació i Foto: http://ayto.benicassim.es/

Benicàssim promou de nou el concurs d’idees “Benicàssim Emprèn” amb l’objectiu de fomentar els projectes empresarials innovadors que puguin deriven en l’increment de les oportunitats laborals i d’autoocupació. La regidora de promoció econòmica de Benicàssim, Elena Llobell ha ressaltat que “aquest concurs té com a vocació dinamitzar no només l’economia, sinó també activar la motivació per l’ocupació dels més joves i el teixit econòmic local”.

El proper 10 de novembre acaba el termini per presentar-se a aquest concurs en què els premis ascendeixen a 3.000 euros en total, és a dir, 1000 euros en cadascuna de les tres categories. Les bases es troben publicades al web municipal, on també es troba tot el material necessari per a la inscripció dels potencials participants.
Elena Llobell ha afegit que “com en la seva primera edició, s’han establert per tipologia del sector empresarial, tres categories diferents, molt acords a les oportunitats econòmiques potencials més importants de la nostra localitat, com són: Turisme, oci i experiències; Salut, cultura i esport; Tecnologia i innovació “.
En el concurs participen com a entitats col·laboradores, que a més formaran part del jurat del premi, el departament de turisme de la Universitat Jaume I, el CEEI, el Espaitec, el SECOT i la Fundació Globalis.
 
En el concurs poden participar emprenedors o futurs emprenedors bé a títol individual, com col·lectiu. Si us promotors estan empadronats a Benicàssim, partiran en el balanç del projecte amb millor puntuació de sortida per impulsar l’emprenedurisme local.
A més, per participar s’haurà de presentar la idea d’un projecte d’empresa, que pot estar en funcionament o estar encara en fase de posada en marxa. Aquest projecte ha de tenir un tes Canvas correctament emplenat per poder facilitar l’avaluació del jurat.
A la convocatòria, els aspirants hauran de concórrer amb el pla d’empresa en el qual s’inclou el pla de màrqueting, el resum del projecte i la seva estratègia, el pla de producció i el d’organització, així com la previsió economicofinancera de la seva gestió.
Com ha explicat Elena Llobell, “les bases primen sobretot als aspirants que tinguin entre 18 i 29 anys, que resideixin a Benicàssim i que les idees de projecte siguin viables, tinguin suficient qualitat tècnica i coherència i el caràcter innovador de de la proposta “.
El jurat haurà d’emetre el seu dictamen sobre els guanyadors en el termini màxim d’un mes a partir de la data màxima de lliurament de les iniciatives participants.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d