Benicarló prepara el Pla municipal per a la igualtat entre dones i homes

Informació i Foto; http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

L’Ajuntament de Benicarló, a través de l’Àrea de Benestar Social, està treballant en l’elaboració del Pla municipal per a la igualtat entre dones i homes, un document que servirà com a full de ruta per tal d’assolir la igualtat d’oportunitats, la no discriminació per raó de sexe i la conciliació.

Entre d’altres, el pla incorpora mesures per a fomentar els canvis d’actituds en la població i per a assegurar les possibilitats de les dones en l’accés a l’ocupació i promoció en condicions d’igualtat. A més, promourà la formació en igualtat entre dones i homes als centres escolars i proposarà una organització de la ciutat que afavorisca una major qualitat de vida per a les dones i homes en funció de les seues condicions i necessitats. Finalment, el pla apostarà per incrementar la presència i participació de les dones en la vida ciutadana, per fomentar l’apoderament, tenint en compte la seua diversitat.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, s’ha mostrat orgullosa d’aquesta fita perquè, com ha reconegut, «és la primera vegada que l’Ajuntament disposa d’un pla d’igualtat». Escudero ha declarat que «l’Ajuntament vol que la promoció de la igualtat entre dones i homes constituïsca un eix vertebral de les polítiques municipals» i ha subratllat la participació de la ciutadania en el document final. «Volem un pla obert en el qual la participació ciutadana siga un pas més per a l’elaboració del document». «És la millor manera per a què el pla tinga un acolliment real i siga sentit com a propi per part de la ciutadania».

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: