Benicarló es queda sense piscina coberta dos anys

Els veïns de Benicarló segueixen avui, dos anys després del tancament de les instal·lacions, sense poder utilitzar la piscina municipal. Aquest dijous, 3 de març, la mesa de contractació declarava deserta la segona licitació dirigida a contractar en règim de concessió els serveis amb execució de les obres dadequació, reforma i ampliació de la piscina coberta municipal de Benicarló.

“Una garrotada per a una ciutat, la nostra, que avui segueix esperant que Xaro Miralles reobri les portes de la instal·lació amb la mateixa agilitat amb què les va tancar, però que ha demostrat ser incapaç de reparar el dany que ha provocat amb la seva errònia gestió ”.

Així ho ha manifestat el president local del PP a Benicarló, José Antonio Redorat, que ha exigit a l’alcaldessa “que marxi si no és capaç de resoldre el problema que ha creat a la població”. “Dos anys és temps més que suficient per trobar solucions a una instal·lació que funcionava amb total normalitat i que l’alcaldessa va ser incapaç de reobrir després d’un període de tancament durant la pandèmia”.

Des del PP “reclamem des de fa dos anys les solucions que garanteixin a la nostra població el gaudi d’un recurs que no és només lleure, és esport i és salut”. La piscina climatitzada de Benicarló és seu d?entrenament de clubs que ara s?han vist obligats a desplaçar-se a altres municipis per poder exercir la seva activitat. Així mateix, és recurs de salut per a molts veïns que tenen a la natació el seu pla de rehabilitació, i també ho és per a ciutadans que acudeixen a la instal·lació per gaudir dels beneficis de l’aigua”.

Des del PP exigeixen al PSOE “solucions”. “Les que havia d’haver facilitat fa més d’un any i avui segueix sense oferir”. I reclamen urgència, “Benicarló no ha de patir el càstig d´una alcaldessa que es dedica a tancar serveis útils quan el que hauria de fer és treballar per resoldre problemes i obrir recursos a la població”. “El nostre objectiu és aconseguir que la instal·lació pugui reobrir novament les portes i prestar serveis a tants damnificats per la ineficaç gestió de Miralles”, ha conclòs Redorat.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: