Benafigos compta amb nou ambulatori gracies als plans provincials

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

El municipi de Benafigos compta des d’avui amb un nou ambulatori mèdic gràcies als Plans Provincials de la Diputació de Castelló. Així, a través de Castelló 135 l’el Govern Provincial ha impulsat els serveis d’aquest petit municipi amb la construcció d’un ambulatori mèdic que millorarà notablement el servei als veïns del poble. Amb això, i d’acord a l’objectiu del Govern Provincial d’igualar les oportunitats a tot el territori provincial i en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, ha finançat l’adequació d’un edifici per a la prestació de servei sanitari. L’obra, amb un cost total de 85.000 euros, ha estat finançada per la Diputació amb Plans Provincials en un 95%, corresponent a l’Ajuntament el 5% de l’aportació, tal com es contempla en aquests plans.
El diputat de Cooperació, responsable del Pla Castelló 135, Ibán Pauner, ha destacat aquest matí a la inauguració de l’edifici que “aquesta obra és exemple de la utilitat de la màxima aposta inversora de la Diputació en tots els municipis de la província. Aquesta actuació confirma que aquesta línia reglada d’ajuts és la millor iniciativa perquè els ajuntaments elegeixin en què invertir i com millorar la qualitat de vida dels seus veïns. En el cas de Benafigos, a partir d’ara tots els seus veïns comptaran amb unes instal·lacions de qualitat per a la prestació d’un servei tan important i tan present en la vida diària de qualsevol poble com és el servei sanitari “.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Benafigos, Mercedes Cortés, ha posat en valor la importància que té per al municipi aquesta nova infraestructura sanitària. “Perquè és important comptar en l’entorn rural amb mitjans eficaços, sobretot pel que fa a l’Assistència Sanitària Pública, el sentir-nos recolzats ètica i professionalment aporta qualitat de vida, seguretat i benestar als ciutadans de Benafigos”.
79,5 milions d’euros per igualar oportunitats en 2018
Promoure la igualtat d’oportunitats entre els 135 municipis de la província és una prioritat a tal per a la Diputació que destinarà el major empenta inversor dels seus comptes a aquest objectiu amb un total de 79,5 milions d’euros.
En aquest sentit, el Govern Provincial reforçarà el 2018 el Pla Castelló 135 amb 12,4 milions d’euros, “el major programa inversor d’una administració a la província i que arribi a tots els municipis”; la millora de carreteres amb 5,3 milions per millorar la xarxa provincial i la seva seguretat viària, així com els 33,9 milions per als serveis, ajudes i projectes d’Acció Social són altres dels eixos clars per a tal objectiu en els pressupostos provincials del pròxim exercici.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: