Begoña Carrasco “La infermera escolar queda bandejada de les prioritats de l’alcaldessa Amparo Marco”

La portaveu popular, Begoña Carrasco, s’ha reunit amb el president del Col·legi Oficial d’Infermers de Castelló, Francisco Pareja, per abordar la implantació de la infermera escolar en totes les escoles de la ciutat, tal com va prometre l’alcaldessa.

Carrasco: “Marc va anunciar al maig de 2016 la posada en marxa de la figura de la infermera escolar per al curs 2016-2017. No obstant això, no es va posar en marxa. Al novembre de 2016 es va tornar a anunciar l’elaboració d’un estudi de camp que es va dur a terme des del Col·legi Oficial d’Infermers. Des de fa un any no s’ha tornat a saber res, Marco ha desterrat a la infermera escolar de les seves prioritats “.

“Davant el silenci desconcertant -que manté al respecte-, hem tornat a sol·licitar enComisión Informativa (per tercera vegada) l’informe complet de l’estudi de camp elaborat fa un any, perquè fins ara només hem rebut informació esbiaixada, només quatre pàgines d’un complet document al que hauríem de tenir accés tots els grups i no obstant això, ens neguen demostrant així la seva nul·la transparència “.

“Són ja massa promeses, massa anuncis, massa fotos, que no arriben enlloc. Massa temps de polítiques de cartró pedra que treuen a la llum la seva pèssima gestió. Un govern irresponsable que ni tan sols és capaç de tenir encara elaborat l’esborrany del Pressupost Municipal per al 2018 quan estem a punt de finalitzar l’any “.

“PSOE, Compromís i el seu tercer soci Podem presumeixen d’un full de ruta (Pacte del Frau) que ni tan sols ells respecten, perquè difereixen en les prioritats per a la ciutat. No són capaços d’arribar a acords, les seves desavinences, enfrontaments i xantatges retarden l’aprovació del Pressupost Municipal ”

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: