Begoña Carrasco: “La ciutat de Castelló ha de ser competitiva i no desaprofitar oportunitats de crear feina. No ajuda una altra Setmana Santa sense serveis de platja”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denuncia la gestió en matèria turística de l’equip de govern municipal, “que ha renunciat a aprofitar tot el potencial que tenen les nostres platges per Setmana Santa i Pasqua, com sí que ho fan altres municipis veïns pensant a atraure turistes”.

”Castelló ha de tornar a ser una ciutat competitiva i no desaprofitar oportunitats de crear ocupació. Ha de recuperar la capitalitat i erigir-se com a destinació turística preferent a la costa mediterrània. M’entristeix profundament veure un any més els serveis de platja tancats per Setmana Santa i Pasqua. Així no fem Castelló atractiu per als turistes i tampoc no es genera ocupació”, assenyala.

“Els quiosquets de la platja no estan instal·lats i no obriran abans de la segona quinzena de juny, quan ja estan a ple rendiment els de les platges de Benicàssim, a escassos metres de les nostres. Els que governen no han fet res per avançar-ne l’obertura. L’alcaldessa socialista Ampro Marco es va comprometre a intervenir amb Costes perquè els quiosquets de les platges de Castelló deixessin de ser els últims a obrir, però seguim a la cua, renunciant a la creació, per Setmana Santa i Pasqua, d’un centenar de llocs de treball directes, a més a més els indirectes que depenen d’aquestes infraestructures a la platja. Tampoc hi ha servei de socorrisme a la platja del Pinar ni al Serradal, no obstant, al municipi veí de Benicàssim els turistes troben de tot”, explica.

En aquest sentit, Carrasco assenyala: “El PP aposta pel turisme de veritat, per la seva desestacionalització, per esprémer tot el potencial de les seves tres platges (Gurugú, Serradal i el Pinar) que són envejables. Al costat del nostre clima i sol més de 300 dies a l’any, Castelló tornarà a ser una destinació turística de primer ordre a partir del 28 de maig quan els castellonencs ens donin confiança per governar”.

Cal recordar que l’equip de govern d’Amparo Marco va desistir en la recerca de solucions quan el PP va proposar abordar un canvi en la catalogació de les platges del Gurugú i del Pinar, perquè passessin de nivell 2 a l’1 i així donar cabuda a les guinguetes al juny, compaginant en tot moment la protecció mediambiental. Tampoc es va al·legar al Pla d’Acció Territorial d’Infraestructura Verda del Litoral (Pativel) quan ho van poder fer”, insisteix la portaveu del PP.

I anuncia: “La solució del Partit Popular passa per prolongar el Parc Litoral de la platja del Pinar fins al límit amb Benicàssim, millorant l’accessibilitat, l’aparcament i donant cabuda a les guinguetes tot l’any, que deixarien d’estar sobre la sorra. I per descomptat apostem per la dinamització durant tot l’any de les tres platges (El Pinar, Serradal i Gurugú) on destaca el seu caràcter familiar”.

“Una altra de les nostres apostes passa per augmentar les freqüències horàries del TRAM des de l’UJI fins al Grau i la creació de la Línia 2 perquè el TRAM arribi a les platges”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: