Batecs d’una Temporada, l’exposició que recupera la memòria del curs 2018-2019 a través de les pertinences dels nostres jugadors

El dissabte 18 de maig de 2019 va ser una data amb ascendència en la vida esportiva de Pedro López. Aquell dia, sobre el verd del Ciutat de València, el Llevant va batallar contra l’Atlètic de Madrid al darrer duel de la competició de lliga. Aquella jornada el capità es va cenyir el braçalet per tancar el seu relat com a jugador adscrit a l’escaire granota. Una setmana abans Pedro López es va allistar a la confrontació més rellevant de l’exercici. Era un enfrontament desorbitat per la permanència davant el Girona. El lateral va emergir des de la banqueta en la claredat de la cita per suplir Toño. Va ser un dels seus últims actes de servei al capdavant de l’equip d’Orriols.

La samarreta del seu comiat i les botes de la cita de Montilivi formen part de la mostra recollida en l’exposició titulada Batecs d’una Temporada. Aquest registre pretén recuperar la memòria de la campanya recentment finalitzada en el marc de Laliga Santander. El tretzè desafiament del Llevant en l’univers de l’elit rememorat a través de les pertinences dels jugadors. Els estris més personals dels futbolistes cobren vida per recuperar històries vinculades a l’imaginari de l’llevantinisme. Des de la llegendària victòria a l’estadi del Santiago Bernabéu en un matí de dissabte fins a la conquesta d’una permanència heroica certificada en un duel titànic a Girona.

L’exposició Batecs d’una Temporada, que coincideix amb l’arrencada de la campanya d’abonaments per a la temporada 2019-2020, es podrà visitar des d’avui dilluns 17 de juny en horari de 9:00 a 20:00 hores (de dilluns a divendres) i dissabtes de 10:00 a 14:00 hores.

Informació i Foto: LevanteUD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: