Bastidas: “La dignitat de les dones es defensa amb drets i se les protegeix amb recursos”

La portaveu de política social del GPP, Elena Bastidas, ha afirmat avui que “la dignitat de les dones es defensa amb drets, però també posant els recursos necessaris per garantir-ne la protecció”.

Així s’ha manifestat la diputada popular després de la compareixença de la Vicepresidenta segona i Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, a qui ha agraït el seu treballat “perquè tan important és el fons com la forma”.

La portaveu de polítiques socials del GPP ha explicat que després de 8 anys de governs d’esquerres ha arribat el canvi que tant s’estava reclamant en matèria social. S’ha posat fi a les actituds sectàries, a la supèrbia per passar a l’etapa de la gestió i del treball. Per tant, el canvi necessari ja ha arribat”

“Deixem enrere els temps de donar titulars i presentar plans i projectes que no s’han posat en marxa com és el cas de les residències de Tercera Edat que no se n’ha inaugurat cap. A més, ha recordat que el Consell de Carlos Mazón va haver de desbloquejar més de 39 milions per donar cobertura a 11.000 dependents que tenien el dret reconegut però que no se li pagava pel Consell de Puig”.

Bastidas ha afirmat que “ha arribat el moment de corregir que siguem els penúltims en places residencials, que estiguem a la cua en dependència i que les polítiques de menors no estiguin entre les prioritats”.

Així, ha recordat que en política de lluita contra la violència de gènere cal “passar de l’eslògan i de la publicitat a iniciatives per lluitar contra la violència de gènere. Als partits d’esquerra els agrada molt parlar i donar lliçons, però el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere està caducat des de fa més d’un any i no van fer res”

“És molt preocupant que els que van aprovar la Llei del Sol sí que és Sí aixequin la veu i vulguin donar lliçons. Jo els dic que a les dones se les protegeix amb recursos. A la Comunitat Valenciana cada agent de mitjana protegeix 360,94 víctimes i cada agent de mitjana investiga 414, 7 casos. La pitjor ràtio d’Espanya”

Finalment, ha explicat que “després del balanç tan desolador en matèria de política d´habitatge és una bona notícia el compromís de posar en marxa 10.000 habitatges i ajudar i recolzar els joves perquè puguin accedir al mercat de l´habitatge”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: