Bastidas exigeix a Puig que pagui ja el Bo Tèrmic als més de 160.000 valencians a qui “han ignorat durant dos anys”

La portaveu adjunta del Grup Popular a les Corts, Elena Bastidas, ha exigit avui al Consell de Puig que “pagui ja el Bo Tèrmic als més de 160.000 valencians als quals està ignorant des de fa dos anys”.

Bastidas ha recordat que la valenciana “és l´única autonomia que no ha pagat el bo tèrmic destinat per a les famílies, davant l´escalada del preu de l´energia”. Aquesta situació ja va ser denunciada pel GPP fa uns quants mesos quan en un informe oficial del Govern d’Espanya ja quedava palès que només faltava per executar-se la quantitat corresponent a aquesta Comunitat”.

La diputada popular ha criticat “aquesta manca de sensibilitat per part de Puig cap a les famílies valencianes que no poden fer front a la factura energètica per manca de recursos econòmics”. Bastidas ha acusat el Consell de “deixació de funcions”. “Una investigació del Síndic de Greuges alerta que el Consell de Puig no va demanar les ajudes del bo tèrmic al Govern de Sánchez referents al 2020. Han abandonat absolutament les persones més necessitades i ningú no en dóna comptes. És negligència pura i dura, la prova més evident de la manca de gestió d‟un Consell que en canvi no ha oblidat apujar-se el sou”.

“A aquest Consell se li han oblidat els valencians que viuen en pobresa energètica extrema. No només no destina ni un euro del pressupost de la Generalitat, sinó que quan han tingut fons procedents del Govern d’Espanya tampoc no els ha executat”, ha criticat Elena Bastidas.

La portaveu adjunta del GPP ha assenyalat que, “de nou el Consell de Puig ha abandonat els més vulnerables perquè no els arriben les ajudes en el moment que més ho necessiten”.

És intolerable que moltes famílies valencianes, mentre que a la resta d’Espanya sí que les han rebut, no hagin estat beneficiàries d’unes ajudes que els haurien permès moltes vegades poder arribar a final de mes, per la manca d’implicació i treball del Consell de Puig”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: