Barceló reconeix la tasca professional de les 327 persones jubilades en 2018 del Departament de Salut La Fe

L’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València ha rendit un acte d’homenatge als i les professionals del Departament de Salut València La Fe que s’han jubilat durant 2018.

A l’acte hi ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, qui ha destacat que «aquesta generació de professionals a la qual ara homenatgem ha estat crucial per a la societat valenciana i espanyola. I més a La Fe, on es compleixen 50 anys d’un hospital que ha canviat la vida de milers de persones i que va fer que la societat valenciana apostés per la sanitat pública, per ser pionera en investigació i en atenció mèdica «.

«Vosaltres heu estat testimonis de la construcció d’aquest sistema públic de salut. No només testimonis, sinó veritablement constructors d’aquest enorme sistema que garanteix l’accés de totes les persones a l’atenció mèdica, a les cures i als tractaments, i del que avui ens sentim orgullosos «, ha afegit la consellera.

«Heu fet possible aquest anhel que tenia Ernest Lluch, quan el 1986 el nostre país va impulsar la sanitat universal com un dret inalienable per a totes les persones que viuen al nostre país. Vosaltres heu estat el motor d’aquest sistema que ha anat creixent en serveis , en prestacions, en centres de salut, en hospitals, per situar-lo a l’altura de les necessitats i les ambicions dels valencians i valencianes. Tot el personal sanitari heu estat i seguiu sent el cor de la sanitat pública «, ha afirmat Barceló.

diplomes honorífics

En total, han estat 327 els treballadors del Departament de Salut València La Fe els que han finalitzat la seva carrera professional en 2018, concretament 270 dones i 57 homes, tant de l’hospital com dels centres d’atenció primària, i pertanyents de totes les categories professionals , tant sanitàries com no sanitàries.

Després de les intervencions, s’ha procedit al lliurament d’un diploma i un obsequi honorífic per commemorar els anys de treball al servei de la sanitat pública valenciana, que s’ha lliurat a cada jubilat i jubilada de mans de la gerent del Departament, Mònica Almiñana , el director d’Atenció Primària, Enrique Soler, la directora mèdica, Eva Salvo, el director econòmic, Alberto Soto, i la subdirectora infermera, Pilar Pérez.

Així, s’han lliurat diplomes honorífics, en representació a diferents categories professionals, a nou dels professionals que han acabat la seva etapa laboral amb una vida professional dedicada a l’Hospital La Fe en 2018. En aquest cas, han estat l’administrativa Felisa Armendáriz, el mecànic Amadeo Donar-vos, la fisioterapeuta Maria Victòria González, la tècnica de Cures Auxiliar d’Infermeria Begoña Laplaza López, metgessa i cap de Secció de la UDCA (Unitat de Admisitón i Documentació Clínica), la doctora María José Moya, la infermera Maria Catalina Navalón, mèdica i cap de Servei d’Hematologia, el doctor Miguel Ángel Sanz, la llevadora Ana María Sanz i el zelador Ramon Soler.

A l’acte ha assistit també el president de l’Associació de Jubilats de l’hospital, Gabriel Enríquez, pionera a Espanya, que organitza tota mena d’activitats (exposicions artístiques, cicles de conferències, grup de teatre) per mantenir la vinculació entre els antics treballadors i treballadores amb la institució.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: