Ballester: “Ofereixo al PPCS un model de gestió que elevi a Castelló al capdamunt”

La candidata a la presidència de el Partit Popular de Castelló, Carmina Ballester, ha recorregut avui diferents punts de la província de Castelló a petició dels afiliats de la província que volen conèixer de prop el model que ofereix Ballester per al futur de la província.

Per a això, Carmina Ballester ha visitat les localitats de les Alqueries, Borriol, Castelló de la Plana i Almassora on ha rebut l’afecte i la il·lusió dels afiliats de l’PP de la província que poden triar el seu futur.

Ballester ha explicat que “ofereixo a el Partit Popular un model de gestió que elevi a la nostra província al més alt”. Un model que busca la captació d’oportunitats i de riquesa per a la província, des del treball, la responsabilitat i l’esforç ja que “si hi ha al darrere un treball constant i eficaç, es pot arribar amb talent tan lluny com es vulgui”.

La candidata de les bases de el Partit Popular ha explicat que “cal que siguin els afiliats, que són el principal patrimoni de l’PP, els que puguin triar des de la llibertat” i ha assenyalat que “Castelló és un territori ple d’oportunitats, des d’un turisme de qualitat i sostenible, a un interior ple de futur que hem d’impulsar des de les administracions “.

Carmina Ballester ha mostrat el “orgull de pertànyer a una província gran, plena de futur i d’il·lusions que hem d’impulsar des de les administracions” ja que “quan el PP governa, li va bé a la província de Castelló”. La precandidata ha agraït les mostres d’afecte i ha assegurat que “el meu model de gestió és el model de Pablo Casado, el baixar impostos, el de donar llibertat i apostar pels teixits productius”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: