Ballester: “En el nou Partit popular tots els afiliats han de tenir el mateix pes i poder de decisió”

La candidata a la presidència del Partit Popular de Castelló, Carmina Ballester, segueix recorrent la província costat del seu equip per explicar el seu projecte als afiliats. Durant la jornada d’avui s’ha reunit amb militants de Sogorb, encapçalats per M.ª Carmen Climent, així com amb altres alcaldes i portaveus de l’Alt Palància. Després, l’equip ‘Il·lusió per Castelló’ s’ha desplaçat fins a les ciutats costaneres de Moncofa i Borriana per recollir més avals i escoltar les propostes dels afiliats.

“En aquest il·lusionant projecte volem sumar a tots els afiliats, des dels pobles més petits fins a les grans ciutats, perquè en el nou Partit popular tots els afiliats han de tenir el mateix pes i poder de decisió. L’afiliat és un valor actiu d’aquest partit i no podem pensar només en ell quan toca pagar la quota “, ha explicat Ballester.

Recollida de propostes

L’equip de Ballester està aprofitant les visites a petits pobles i ciutats per escoltar i prendre nota de les propostes dels afiliats per enfortir i millorar el Partit Popular de Castelló. “Són els afiliats i ningú més qui han de definir un nou Partit Popular més obert, transparent i fort. Per ells vam guanyar eleccions, per ells governem i per ells hem de donar la cara en aquest gran projecte de centre-dreta “, ha afegit la candidata.

Massiu suport a Onda

Cal destacar que ahir desenes d’afiliats i simpatitzants d’Onda van mostrar en un emotiu acte el seu suport, afecte i afecte a Carmina Ballester en aquest valent pas endavant que ha donat per renovar el Partit Popular en representació de les bases.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: