Ayódar sol·licita a Diputació de Castelló una helisuperfície com a “garantia de vida per al poble”

L’Ajuntament d’Ayódar ha reclamat per escrit a la Diputació Provincial de Castelló la construcció d’una helisuperfície al seu terme municipal que sigui “garantia de vida per al poble”. La infraestructura, per a la qual el municipi compta amb terrenys que compleixen les condicions de la base, “és una millora bàsica per a una localitat que mereix tenir les mateixes oportunitats i els mateixos serveis que qualsevol altre municipi de la nostra província”.

I en defensa d’aquests recursos vitals, Joaquín Ventura, alcalde d’Ayódar, reivindica “una Diputació propera i sensible amb les necessitats dels que menys recursos tenim”. Per a Ventura, l’helisuperfície seria “una millora transcendental per al nostre poble que, en cas d’accident o incendi, es troba en una situació complicada perquè la connexió per carretera presenta les limitacions pròpies de l’interior”.

En aquest sentit, “l´helisuperfície permetria comptar un mitjans d´evacuació aeris en cas d´urgència, ja que l´helicòpter medicalitzat podria accedir al nostre poble reduint distàncies per carretera, i alhora seria una via d´evacuació ràpida per a qualsevol incident que es produís i requeria l’assistència de mitjans d’emergència”.

“Ens suma i ens protegeix”, ha considerat l’alcalde d’Ayódar. “I d’això es tracta, de lluitar per millorar les condicions dels veïns del meu poble, reforçar els serveis, garantir qualitat de vida i consolidar les oportunitats a què puguem aspirar”. Per a Ventura, “creure a l’interior és comprometre’s amb infraestructures com aquestes, que són vitals. I des de la Diputació confiem que ens donin una resposta favorable perquè la inversió que per a una institució d’aquest rang és mínima és transcendental per a un poble com el nostre”.

Informació i Foto: Ajuntament d’Ayodar

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: