Avui finalitza la primera fase de la venda d’accions de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’

Avui divendres 14 de juny a les 20 h finalitza la primera fase de venda d’accions de la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’, que es posava en marxa el passat 22 de maig, i en la qual recordem podien comprar tots els accionistes del Llevant UD fins a un màxim de tres accions.

Del dilluns 17 de juny al 13 de juliol començarà la segona fase per a abonats de la temporada 2018-19 que no tenen accions i que vagin a renovar el seu passi per a la temporada 2019-20, i en la qual es podran comprar fins a quatre títols . Aquesta fase es realitzarà en rigorós ordre de petició fins a completar la totalitat d’accions disponibles. Cal recordar que per beneficiar-se del descompte de 60 euros en l’abonament de la temporada 2019-20 per ser accionista cal posseir un mínim de quatre títols.

Hi ha prevista una tercera fase, que començarà a partir del 15 de juliol de 2019, si anteriorment no s’haguessin venut la totalitat d’accions indicades, en la qual qualsevol interessat podrà adquirir fins a un màxim de 100 accions.

Recordem que el passat dimecres 22 de maig es va posar a la venda 17.877 accions del paquet del que és posseïdora la Fundació Levante UD ‘Cent Anys’ a hores d’ara a un preu de 135 euros.

L’horari de venda d’accions és de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores en les oficines del club, situades en el mateix estadi Ciutat de València.

L’adquisició de les accions es pot realitzar amb pagament en efectiu, sempre que no se superin els 2.000 euros per transacció; per mitjà de targeta bancària; o bé mitjançant el finançament, en les mateixes oficines del club, per mitjà de Caixa Popular i en les condicions establertes per aquesta entitat.

Per al finançament de les accions cal portar la següent documentació:

– DNI / NIE en vigor

– Justificant d’ingressos (última nòmina / Certificat de pensions / Renda en cas d’autònoms)

– Justificant bancari (titular del compte ha de ser el mateix que el que finança)

Informació i Foto: LevanteUD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: