Avança la campanya d´abonaments de l’Elx CF d’aquesta temporada 2022/2023

Avança la campanya d´abonaments d´aquesta temporada. Demà finalitza el termini de renovacions i després de dos dies dedicats als canvis de seients que sol·licitin els abonats, a partir del dia 25 de juliol serà el moment de les noves altes. I dins de la seva identitat activa i oberta, la campanya ‘Un segle en blanc i verd’ es mourà per la província d’Alacant, en una iniciativa engegada en col·laboració amb la Federació de Penyes.

Dimecres 27 de juliol, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores, l’Elx C.F. instal·larà un punt de venda i renovació d’abonaments a l’Ajuntament de Rafal, localitat de la Vega Baja. I el divendres 29 de juliol, en aquest mateix horari, la campanya viatjarà fins al Vinalopó Mitjà, concretament fins al Bar La Lluna de Novelda, seu de la penya Els Rabuts, amb l’objectiu de captar nous abonats.

Aquests seran els dos primers punts ‘mòbils’ de la campanya, que com es va anticipar a la seva presentació té com un dels seus objectius acostar-se a tots els aficionats i seguidors de la província.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: