AsPeGui CV, protagonista de la campanya ‘ADN Mestalla Solidari’ al València CF-CádizCF

La campanya ‘ADN Mestalla Solidari’, del València CF i la Fundació VCF, ha reconegut la tasca de l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de la Comunitat Valenciana (www.aspeguicv.org) en els prolegòmens del València CF-Cádiz CF, aquest diumenge 3 dabril.

Vicente Galiana, president d’AsPeGui CV, Selena Ribes Rodas, vocal de la Junta Directiva, i el gos guia Preston van ser rebuts pel president del València CF, Anil Murthy, director de la Fundació VCF, Teo Swee Wei, l’ambaixador del València CF Ricardo Arias i Manuel Vizcaíno, president del Cadis CF.

AsPeGuiCV és una associació sense ànim de lucre creada el maig del 2012 i dedicada a aquelles persones amb mobilitat reduïda, usuàries de gos guia. Principalment són usuaris de la Comunitat Valenciana els que componen aquesta associació, però també hi ha usuaris i simpatitzants d’altres punts geogràfics.

Fins ara, el València CF i la Fundació VCF han donat suport, dins aquesta campanya, a: Creu Roja Joventut, Protecció Civil, Fivan, Llars Compartides, Lamna, Incliva, Pallassospital, Stop Accidents, Asprona, Casa Ronald McDonald València, Feder i Aspanion.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: