Arriba la 4º edició de Groc Talent

La quarta edició de Groc Talent ja és aquí. El Vila-real CF i el SanSan Festival han obert aquest divendres 22 de setembre el termini d’inscripció perquè els artistes i grups de música provincials puguin presentar la seva candidatura i participar en aquest concurs, el premi estrella del qual és actuar al prestigiós esdeveniment musical celebrat anualment a Benicàssim.

Després de tres reeixides edicions, el Vila-real CF, a través d’Endavant Cultura, mobilitza novament els majors talents musicals de la nostra província, animant-los a participar en aquest apassionant concurs que pretén donar a conèixer i impulsar les bandes musicals emergents de la província de Castelló.

Per apuntar-se al certamen, les bandes hauran d’emplenar un senzill formulari, en què hauran d’indicar el nom de l’artista/grup, una petita biografia, una fotografia, un telèfon de contacte, una adreça de correu electrònic, un enllaç a tres cançons del grup en MP3 i dues actuacions o videoclips (MP4). Es valoraran enllaços de Spotify, SoundCloud, BandCamp o YouTube amb contingut propi de la banda, a efectes de comprovació que la banda disposa de prou repertori.

Fases del concurs i sistema de votació

El termini per participar en el concurs romandrà obert fins a l’1 d’octubre a les 23.59 hores. Entre totes les sol·licituds rebudes, un jurat professional seleccionarà els deu artistes participants. El club anunciarà els candidats oficials de la quarta edició de Groc Talent el divendres 18 doctubre.

Un cop elegits els grups, el Vila-real distribuirà les actuacions en les dates previstes següents: 22 d’octubre, 5 i 26 de novembre, 10 i 20 de desembre de 2023; 21 de gener, 4 i 18 de febrer i 3 de març de 2024.

Els grups actuaran en viu i en directe durant la prèvia dels partits que jugui el Vila-real CF a l’Estadi de la Ceràmica. Els aficionats gaudiran de les seves actuacions i tindran l’oportunitat de votar els seus favorits perquè arribin a la gran final, en què tres grups competiran per ser els campions de la quarta edició de Groc Talent.

El sistema de votació serà setmanal. El dilluns següent a lactuació de cada grup sobrirà el període de votació, a les 12.00 hores, i conclourà a la mateixa hora el dilluns següent. Les votacions es registraran a la pàgina web mitjançant la puntuació de l’1 al 5 a la banda en qüestió (sent 1 la puntuació més baixa i 5 la més alta).

Un cop realitzades totes les actuacions dels participants, es comptabilitzaran tots els vots emesos per triar els tres candidats que passaran a la final. El còmput de vots serà la suma del públic, el Vila-real i la direcció del SanSan.

Després de totes les actuacions i el còmput general dels vots, se celebrarà la final entre els tres finalistes. La data definitiva i el lloc encara estan per confirmar, però serà entre el 16 i el 22 de març de 2024.

Un jurat professional serà qui decideixi els guanyadors del certamen, que participaran a la VII edició del Festival SanSan de Benicàssim.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d