Arcadi España promociona a Londres l’aeroport de Castelló com a porta d’entrada per al turisme britànic

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, assisteix a la World Travel Market (WTM) de Londres per posicionar l’aeroport de Castelló com a porta d’entrada per al turisme britànic i promoure l’arribada de visitants procedents del Regne Unit a a través de les rutes regulars que opera l’aeroport.

Així, el conseller ha assenyalat que “a la principal fira turística de Londres, l’aeroport no només s’està promocionant com un instrument de desenvolupament per a la província de Castelló, sinó també per donar suport al sector turístic de la província que necessita aquest turisme anglès que, amb el final de les restriccions, té l’opció d’escollir, i estem potenciant, amb reunions amb tots els sectors, que s’activin els vols entre Londres i l’aeroport de Castelló i s’activi el turisme”.

Arcadi España forma part de la delegació valenciana, encapçalada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, a la WTM de Londres, una de les fires turístiques més importants del panorama internacional.

Acompanyat per la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, el conseller participa a les diverses reunions programades amb autoritats i operadors turístics, a fi de promocionar l’aeroport de Castelló i les possibilitats de connexió que ofereix amb el Regne Unit a través de les rutes regulars.

En aquest sentit, Arcadi España ha recordat que la base castellonenca té activa actualment una connexió amb l’aeroport de Londres-Stansted, operada per Ryanair, que ofereix tres freqüències setmanals en temporada estival i dues a l’hivern.

A més, la previsió és que, a partir del mes d’abril que ve, s’activi novament la ruta de Londres-Luton, operada per l’aerolínia Wizz Air, amb dues freqüències setmanals.

Per tant, l’aeroport de Castelló operarà el 2022 cinc vols setmanals a Londres, “cosa que suposa una magnífica oportunitat per promoure l’arribada de turistes britànics a la província”. En aquest sentit, ha incidit que les dues rutes amb Londres són de caràcter anual, “amb la qual cosa han de contribuir a la desestacionalització del sector turístic”.

Arcadi España ha destacat la rellevància de les connexions britàniques al trànsit global de l’aeroport. N’és una prova, ha apuntat, que les rutes regulars amb el Regne Unit han generat més de 188.000 passatgers i passatgeres des de la posada en marxa de la infraestructura. Aquest any 2021, la connexió amb Londres ha registrat gairebé deu mil usuaris. Així mateix, ha recordat que el mercat britànic és el principal emissor de turistes a la Comunitat Valenciana.

El conseller ha manifestat que des d’Aerocas “s’està realitzant una intensa feina per rellançar l’activitat comercial el 2022 i tornar al camí del creixement que teníem abans de la pandèmia”. En aquesta línia, ha subratllat les gestions efectuades “per amarrar, en un context molt advers, totes les connexions nacionals i internacionals, que tornaran a operar al llarg de l’any que ve”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: