Arañuel urgeix la reparació de l’antena de telefonia mòbil després d’una setmana sense cobertura

L’alcalde d’Arañuel, Justo Palomares, ha fet una crida “desesperada” després d’una setmana sense cobertura telefònica per als clients d’una de les companyies que ofereixen servei a la població.

Les conseqüències de la DANA que va refermar sobre la província dijous i dissabte passat va impactar sobre aquesta petita localitat de l’Alt Millars que, juntament amb altres municipis, com Torrechiva o Cirat, van resultar afectats pel dany causat en una de les antenes que donen cobertura a aquests pobles de linterior.

“Ja fa cinc dies que continuem sense tenir cobertura. És urgent que es resolgui el problema perquè aquesta falta de servei ens afecta directament. És un càstig més per als que vivim a l’interior i cada dia ens enfrontem a una infinitat d’amenaces que condueixen, si no s’aturen amb solucions eficaces, a la despoblació”.

Per a Palomares, “és fonamental que els que ens cobren un servei siguin igual d’àgils a passar-nos la factura per la prestació que a atendre i resoldre qualsevol incidència derivada d’un dany causat en una infraestructura”. I és precisament aquí, assenyala l’alcalde d’Arañuel, “on veiem com el que podria i hauria de ser més àgil, s’eternitza per al nostre càstig”. Perquè la realitat és que la infraestructura “per donar cobertura a desenes de municipis existeix però la conservació és pràcticament nul·la. No només cal garantir un servei òptim, cal assegurar un control i inspecció periòdics que garanteixi el bon estat de la infraestructura que presta el recurs”.

Perquè, la realitat, explica Palomares, “és que la línia telefònica és per a molts veïns una garantia de vida en cas d’urgència. No disposar-ne suposa un aïllament absolut”. I per a l’alcalde d’Arañuel, “aquesta situació és injusta i s’ha de resoldre amb urgència”. “Nosaltres no pararem de protestar fins que es resolgui aquesta incidència, perquè es tracta d’un servei bàsic del qual no podem prescindir per més temps”, ha conclòs el primer edil.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: