Anil Murthy (President del ValenciaCF) “Mangala i Jaume Costa vénen per millorar una gran defensa”

El president del València CF, Anil Murthy, s’ha presentat a les dues últimes incorporacions, Eliaquim Mangala i Jaume Costa, dos futbolistes que arriben a reforçar la línia defensiva d’un equip que ja va donar un gran nivell l’últim any.

“Eliaquim Mangala i Jaume Costa són dos jugadors que vénen per millorar una gran defensa. El València CF va ser el segon equip menys golejat l’última lliga, cosa bàsica per als objectius i aquests dos futbolistes, gràcies al seu talent i gran experiència, van a ajudar l’equip a seguir aconseguint-“, va afirmar el president, abans de referir-se al defensa francès.

“Mangala ja coneix la casa i Laliga i, a més del seu talent, té moltes ganes de tornar a ajudar al València. Va deixar una empremta de qualitat, professionalitat i afecte cap al club que l’ha mantingut lligat a l’entitat des de la distància. La seva ambició i treball dur per mostrar les qualitats que el van portar a l’elit és digne de destacar. Volem gent que mai es rendeixi i Mangala és un exemple dels valors que han donat èxits a l’equip. Per tot això, estem convençuts que va a millorar fins i tot el record que ja va deixar en els nostres aficionats “, va reconèixer Anil Murthy.

A continuació, el president va al·ludir a Jaume Costa, de qui va recordar algunes dades de la seva infància a Paterna: “Estic segur que avui li estan venint mil records de les seves inicis com a futbolista aquí a Paterna, en la nostra Acadèmia. Somiava amb arribar algun dia al primer equip. Encara que ho va aconseguir el 2008, ara té de nou l’oportunitat per aportar la seva experiència, il·lusió i valencianisme a un equip de Champions que vol seguir creixent. Estic convençut que serà una gran temporada per a tu “

Informació i Foto: ValenciaCF

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: