Anil Murthy (President del ValenciaCF) “La meva obsessió és enfortir la relació entre el Club i l’aficionat”

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

Anil Murthy ha concedit una entrevista a Bein Sports, en què repassa l’actualitat valencianista, quins són els objectius esportius, què pensa el propietari Peter Lim del projecte … i en la qual destaca la importància d’enfortir els vincles entre els aficionats i el Club , per la qual cosa s’ha creat el “Àrea Afició”.

Acaba de fer 100 dies com a president del Club.

Com a president, la meva obsessió, a part del projecte esportiu que està llançat, és com revisar i enfortir la relació entre el Club i l’aficionat.

Ha canviat el seu paper de diplomàtic a dirigir un club de futbol.

El canvi del món de la diplomàcia al món del futbol no és tan radical al final. Quina és la diplomàcia? Defensar els interessos d’un país, i jo sóc aquí per defensar els interessos del club.

On ha estat la clau del canvi?

Per què estem avui així? Hi ha un element de sort també, però no és sort, és un treball que estava planificat des de maig, una mica abans amb el fitxatge de Mateu Alemany. Contractar una persona de la seva experiència, la seva personalitat, el seu caràcter, va ser la millor decisió d’aquest club des de fa molt de temps.

Quina ha estat la recepta?

Cal reconèixer els problemes i després revisar, valorar la situació i el més important és reaccionar amb un cop i ràpid, un canvi radical però necessari. Ho vam fer amb tranquil·litat i planificació. Estic molt content amb el resultat.

Què pensa Peter Lim del club?

Avui està satisfet, però bé, és algú molt exigent també, com tots nosaltres. L’exigència total comença des de Singapur fins a Paterna. Avui amb Marcelino hi ha una sintonia entre ell, nosaltres i també amb Singapur.

El Nou estadi de Mestalla.

El nou camp al final és una obligació, una herència. El nou camp cal traslladar l’ambient, l’ànima de Mestalla allà. No és fàcil, és una feina dura.

Quin és l’objectiu esportiu del projecte?

Aspirem al que vaig dir en el meu discurs, a estar sempre a dalt.

Victòria contra el Betis.

Vivim un espectacle, en el futbol no pots viure nou gols en 90 minuts. No podem relaxar-nos amb 0-4, però el que és important és que aquest equip té avui un caràcter molt fort, positiu, i vam acabar la feina de guanyar. Marcelino ho va dir molt bé, cal aprendre d’això. Per a mi una altra vegada és el reflex del caràcter d’aquest club avui, cal aprendre i treballar.

¿Marcel·lí té algun secret?

El meu viatge amb Marcel·lí per presentar-li a Peter després de fitxar-, vaig descansar a l’avió i Marcelino va estar 14 hores veient futbol. Al final aquest projecte esportiu que tenim avui, el líder és Marcelino. No vaig mai al vestuari, fora quan estic amb el míster veig la relació entre Marcelino i els jugadors, hi ha un respecte total, del jugador al míster i del míster al jugador.

Treball dur per confeccionar la plantilla d’aquesta temporada.

Al final vam confeccionar una plantilla amb humans que poden treballar junts, aquesta és un avantatge que té Marcel·lí. Quan hi ha un vestidor sa que treballa molt proper i després amb l’entrenador, un jugador canvia totalment. Rodrigo tenia talent des del principi, però avui pot treure-ho.

Quin és el futur de Gonçalo Guedes, cedit fins al 30 de juny?

És un gran jugador, aquesta temporada va a estar amb nosaltres. ¿Després? Cal anar al mercat una altra vegada.

L’afició va més al camp que la temporada passada.

Avui els aficionats tornen a omplir l’estadi, crec que dissabte contra el Sevilla tindrem un estadi ple, quan Mestalla està ple, l’adversari que ve va a sentir el valencianisme dins, i és difícil poder sortir.

Van segons a la classificació, després de l’inici de Laliga en què estan invictes.

Estem aquí avui, però falten 30 partits, però el que esperem és acabar el més amunt possible.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: