Anil Murthy (President del ValenciaCF) «El projecte és estabilitzar i fer créixer al València CF, construir un club fort per a les futures generacions»

El president del València CF, Anil Murthy, ha realitzat la seva exposició sobre el present i el futur del Club a la Junta General Ordinària d’Accionistes del València CF S.A.D. després guardar-se un minut de silenci en memòria de tots els valencianistes morts durant l’últim exercici:

La Junta General Ordinària és el lloc per explicar-los la temporada 2017.18 i els plans per a la 2018.19. El projecte, des de la propietat, segueix sent molt clar: estabilitzar i fer créixer al València CF, construir un club fort per a les futures generacions de valencianistes.

L’aspecte econòmic és una cosa fonamental i avui hem de dir que el València Club de Futbol és financerament més sòlid. Aquesta temporada, el club ha començat a pagar els seus deutes als bancs. Aquesta és la primera vegada en més de deu anys que el Club està pagant els seus deutes. A més, Meriton ha pagat completament els seus deutes. Els bancs estan contents i saben que estan tractant amb un club seriós, que ja no evita les seves obligacions. Aquest és un pas important perquè enforteix la nostra credibilitat financera de cara a futures transaccions. Els bancs no sempre han tingut una bona experiència amb el València CF. Amb nosaltres, no tenen preocupacions.

A causa de les pèrdues incorregudes en les últimes temporades, hem de fer una reducció del capital social. Aquesta és una operació financera simple que posa en ordre la nostra estructura comptable. El patrimoni net es manté i els accionistes no perden cap valor en les accions. Això és el més important. Els bancs entenen clarament aquesta operació.

Aquesta temporada, com qualsevol altra temporada, vendrem jugadors per reduir les pèrdues al mínim i estar a punt per al mercat d’estiu.

Si parlem de Màrqueting, el València CF també està treballant dur en millorar els seus ingressos. Necessitem encara més èxit comercial. Aquest any hem superat els 50 espònsors i tots, els grans i els més petits, marques internacionals i marques valencianes, veuen com la seva associació amb el València CF és beneficiosa. És el màxim nombre de partners aconseguit fins ara en la història del club i hem d’estar orgullosos. Estem treballant amb tots i cada un per promoure les seves marques a través de maneres innovadores. En particular, molts busquen l’activació digital i estem preparats per fer això causa de la nostra forta inversió en la transformació digital aquesta temporada. El València CF ha guanyat diversos premis i reconeixements per les seves campanyes d’activació.

Un dels motors del projecte, del futur València CF, és l’Acadèmia, el planter. Tenim clar que l’Acadèmia és el futur d’aquest club i continuarem invertint en ella. Hem protegit al Club segellant contractes amb els jugadors més prometedors. No deixaran el València excepte a un preu molt alt.

El planter ara només és futbol d’elit. Només s’estan formant jugadors joves en tots els nostres equips per al seu futur com a jugadors de nivell superior, amb instal·lacions i recursos d’elit per a la seva preparació tècnica i física. Les competicions són per aprendre i desenvolupar-se. Els entrenadors han comprès el seu treball i el primer equip és la seva referència. Tots els equips estan vinculats. El nostre enfocament en el scouting està a la Comunitat Valenciana des de molt aviat. Aquests joves tenen al València CF en els seus cors. Ells tenen les seves famílies aquí i els seus amics. El futbol és, de vegades, més que només diners. Hem d’entendre això clarament i ser intel·ligents en la forma en què trobem als nostres millors jugadors joves.

En relació amb el nou estadi, ja hem enviat tota la documentació requerida a les autoritats i estem esperant les llicències. Repetim que és extremadament important obtenir totes les llicències per al projecte del nou estadi abans de poder avançar. Paral·lelament, hem estat treballant amb Deloitte a la venda de Mestalla i en el finançament del nou estadi. Hi ha interès en la compra de Mestalla. Estem analitzant els números i el principi fonamental és que no ha de fer que el València CF sigui financerament inestable. La venda ha de tenir sentit econòmicament per al Club a llarg termini.

Mudar-se a un nou estadi és un gran projecte i no un esdeveniment. Molts valencianistes, la majoria dels aficionats amb els que hem parlat, no volen moure. Tenen els seus hàbits i estimen a Mestalla. Hem de fer que el nou estadi estigui dissenyat per als aficionats, perquè el canvi porti més seguidors a l’estadi. Continuarem impulsant aquest procés i informarem a tots els aficionats dels nostres propers passos quan hàgim completat la nostra anàlisi dels nombres.

El del nou estadi no és l’únic tema heretat que seguim gestionant per solucionar-ho. El Tribunal de la Unió Europea ha rebutjat la nostra apel·lació per suspendre els pagaments fins a la decisió final sobre el cas.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: