Anil Murthy (president del Valencia CF) “Tots volíem reforçar el nivell d’aquest equip, però tinc molta confiança en l’entrenador i la plantilla”

El president valora amb “insatisfacció” i “frustració” 1 anòmal mercat sense fitxatges, en un context de crisi per la forta i obligatòria reducció de el cost d’una plantilla, malgrat tot, “competitiva” i en el potencial es confia al costat de el ” gran treball “de Javi Gràcia

El president de l’València CF, Anil Murthy, ha fet un balanç en VCF MEDIA de la situació econòmica amb la qual el club ha afrontat el mercat i per què s’ha arribat a un indesitjat desenllaç sense fitxatges, una situació que ha comportat una “frustració “generalitzada al no aconseguir l’objectiu de reforçar la plantilla. Tot i això, Murthy té una gran confiança tant en el tècnic, Javi Gràcia, com a la plantilla, als quals dóna suport de cara a una temporada en què treballaran “junts”.

Doble objectiu en el mercat, en un context de crisi.

Comencem aquesta temporada amb un repte molt difícil, gairebé impossible. Han baixat els ingressos de 200 milions a 100 milions. Una diferència de 100 milions són molts diners, però teníem dos objectius molt clars: baixar el cost de la plantilla per solucionar aquesta diferència de 100 milions i, a el mateix temps, reforçar l’equip. A el final no hem pogut aconseguir el primer objectiu de baixar prou el cost de la plantilla i avui seguim bastant per sobre de l’fair play que tenim. I, sense poder aconseguir el primer objectiu, era impossible afegir més cost a la plantilla.

Valoració final d’insatisfacció i frustració.

Entenc la frustració dels aficionats, entenc la frustració de l’entrenador, tots volíem el mateix, reforçar aquest equip per millorar el seu nivell, però no ha pogut ser perquè no hem pogut baixar més el cost de la plantilla per portar reforços. També al meu company José Luis Zaragosí li vaig dir que teníem l’objectiu de fitxar, anàvem amb aquest objectiu, és el que ell va transmetre públicament, que l’objectiu era reforçar. La veritat és que no estem satisfets amb la situació, no estem satisfets amb el resultat final d’aquest mercat, tots volíem reforçar aquest equip, però en lloc de prendre decisions populars vam decidir ser responsables, ja que estem molt per sobre de l’fair play. No podíem afegir més cost a la plantilla.

Un context general de reducció d’ingressos i llarga incertesa.

Avui estem en una situació global que durarà no només aquesta temporada, crec -i és la idea general en el futbol- que durarà d’una a tres temporades, la solució no és amagar-nos d’aquest problema i sí afrontar-lo amb confiança, amb una idea clara, sabent exactament el que tenim com a armes per anar competint. I repeteixo el que vaig dir fa uns mesos, hem de ser responsables en aquesta situació perquè aquest club ho mereix.

Valoració de la plantilla actual i el seu potencial.

Què tenim avui? Tenim un equip que ha demostrat que pot competir, vam guanyar a la Reial Societat a casa, estem a el principi de la temporada, hem jugat cinc partits, falta molt, ara és el moment de treballar més i millorar el rendiment de l’equip, ara és el moment d’estar tots junts en aquesta situació per anar treballant i lluitant amb mentalitat positiva per afrontar una temporada llarga amb una competició principal.

Suport i confiança en el treball de l’entrenador amb la plantilla.

Cal veure alguna cosa positiva en això. Què està passant ara? Hem tret a alguns jugadors importants de l’equip, hem debilitat l’equip teòricament, estan treballant molt bé, barallant i van a millorar. Crec en aquest equip, estan treballant molt bé amb l’entrenador, Javi Gracia, que també està treballant amb joves que volen lluitar per l’equip. Crec que en aquest camí junts veurem moltes coses positives, tinc molta confiança en l’entrenador, que està treballant amb jugadors que volen lluitar i lluitar per l’escut, és una cosa positiva que està sortint de tota aquesta situació.

Una crisi que reforça el paper del planter.

Històricament, en aquestes situacions difícils, el club sempre es va ajudar buscant joves en el seu planter per reforçar l’equip. Avui cal veure alguna cosa positiva en això, perquè tenim molts joves que estan entrenant amb el primer equip i alguns jugant. Quan vam guanyar a la Reial Societat teníem un equip inicial amb una mitjana d’edat de 23 anys, històricament el més jove de València CF. A la pedrera, avui els nens que estan miren amunt dient-se: jo tinc una oportunitat ara, una oportunitat de veritat.

 

 

 

 

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: