Anil Murthy (president del Valencia CF) “S’ha reforçat la identitat de el Club i el seu ADN”

El president del Valencia CF, Anil Murthy, ha analitzat l’actualitat de l’Club a VCF MEDIA i ha fet una valoració de l’mercat de fitxatges i de la plantilla valencianista.

Valoració de l’mercat

Estic molt satisfet amb aquest mercat de fitxatges per dues raons. Primer, vam aguantar totes les ofertes per jugadors importants de la plantilla. Vam decidir reforçar aquest equip guardant als nostres millors jugadors. Vam fitxar a sis nous jugadors que donaran un rendiment a aquest equip molt més alt. La segona és més important perquè s’ha reforçat la identitat d’aquest Club i el seu ADN.

Consens en els fitxatges

Quan vam fitxar José Bordalás, que és el nostre entrenador top i espero que per moltes temporades, vam decidir que el procés havia de ser de consens. El director de futbol, ​​Miguel Ángel Corona, i la seva secretaria tècnica van proposar molts noms i prenem decisions amb consens. Tothom està content amb els fitxatges que vam fer. Amb aquest consens vam aconseguir l’aprovació de Peter Lim per seguir amb aquests fitxatges.

ADN VCF

Hem iniciat aquesta Lliga molt bé. Estem per lluitar per victòries en tots els partits. No volem posar-nos objectius per a final de temporada, sinó que l’objectiu va partit a partit. Es veu clarament que hem recuperat l’ADN de l’València CF, els seus valors, les seves ganes de lluitar, de competir, de córrer tot el partit per aconseguir victòria. Per a nosaltres és una cosa fonamental. Es veu clarament en els tres primers partits de Laliga. Els jugadors volen competir. Això amb el lideratge de Bordalás és complet. Sóc molt optimista que seguirem així i ara més amb l’equip encara més reforçat. He parlat amb els capitans i em diuen que estan molt il·lusionats i volen lluitar per tot aquesta temporada.

mesures necessàries

Vam decidir prendre aquesta decisió aviat. Sabíem que l’efecte de la pandèmia seria un problema en general. Es veu clarament que molts clubs estan afrontant aquest problema aquesta temporada. Nosaltres vam decidir fer-ho aviat per poder construir l’equip que tenim avui. La temporada passada no va ser bona. Teníem una situació complicada, no només per la pandèmia, sinó per estar fora de la Champions League. En aquesta situació cal prendre decisions difícils per equilibrar els comptes i la plantilla. Va ser un moment complicat per a tothom. Les decisions que prenem ens han permès afrontar aquest mercat amb molta més força i estem aquí per tornar la il·lusió a l’afició.

Aposta per l’Acadèmia

És un gran orgull per a tots que avui tinguem a Gayà i Soler a la Selecció. És un reflex dels valors que volem difondre dins de l’Acadèmia. L’Acadèmia és excel·lència, però també valors. Sabem que hi ha molts jugadors bons. Aquí a València anem a donar suport als que volen estar i els recolzarem a mort. Tenim exemples com Gayà i Soler que són líders avui i estan difonent els valors de la pedrera de València CF. És una política de Club que seguirà i és el nostre futur.

Volta de l’afició a Mestalla

Amb el que està fent l’equip al camp, la gent té encara més ganes de veure a l’equip amb el qual s’identifiquen. Amb aquesta il·lusió, Mestalla va vibrar com abans i junts lluitarem i anem a vèncer.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: