Anil Murthy als penyistes del Valencia CF “Us demano que estiguem junts amb l’equip per el que tots volem, la victòria”

Prop de 150 penyistes van omplir aquest dijous la seu de l’Agrupació de Penyes Valencianistes per rebre el president del Valencia CF, Anil Murthy, convidat al tradicional sopar prepartit dels dijous i rebut amb aplaudiments. Acompanyat per Fede Sagreras, president de l’Agrupació, Anil Murthy va ser taula per taula saludant i escoltant les opinions dels penyistes, mostrant una vegada més la seva proximitat amb els aficionats valencianistes, que també van aprofitar la seva visita per fotografiar-se amb ell la vigília de el partit contra l’Atlètic, una trobada molt important per al qual Anil Murthy demanar estar “junts amb l’equip per el que tots volem, la victòria”.

“Cada vegada que tinc l’oportunitat d’estar amb els aficionats i penyistes em dóna molta alegria. Fede Sagreras em va convidar després del partit contra el Getafe CF, després d’un partit en el qual els jugadors van ser els primers a reconèixer els seus errors. Espero que aquest divendres estiguin amb el suport de tot el món a Mestalla per guanyar. És un partit molt important i com he vist els últims anys, els aficionats estan amb el seu equip. Patim junts i estem aquí “, va assenyalar el president Anil Murthy, abans de reconèixer la il·lusió que desperta aquest València CF, com es reflecteix amb l’assistència mitjana superior als 40.000 aficionats a Mestalla o en els partits a domicili, on” els aficionats i penyistes sempre hi són per rebre i donar suport a l’equip, com tornarem a veure a Milà amb més de 2.300 valencianistes “.

Sens dubte, el president de l’València CF va ressaltar la importància que l’afició estigui amb l’equip: “Hi haurà aficionats que la setmana que faran 16 hores en autobús per donar suport a l’equip a Milà i això vol dir que l’afició de l’València CF, que és la gran sort que tenim tots, està amb l’equip. Els jugadors sempre van a demanar el vostre suport, després d’una derrota ells són els primers a reconèixer els errors, per això espero veure-us donant suport a l’equip aquest divendres. Hi ha gent a la qual li donen morbo les derrotes de l’València CF per fer polèmica, però la gran majoria estan pel bé de l’València CF, nosaltres ens oblidem de les polèmiques i ens centrem en el que és bo per al club, com és el equip “. Per acabar, Anil Murthy va voler felicitar Fede Sagreras i la seva junta directiva “per la seva gran tasca” a el front de l’Agrupació de Penyes.

Fede Sagreras: “Ara més que mai tots hem d’estar a Mestalla amb l’equip”

El president de l’Agrupació va agrair la presència d’Anil Murthy, a qui se li va convidar després de perdre davant el Getafe CF i “tot i el resultat, em vas donar la paraula de que venies i aquí estàs amb tots nosaltres. Ara més que mai tots hem d’estar a Mestalla amb l’equip. Després ens veurem a Milà i per què no somiar, a més, com diu una altra reflexió que ens caracteritza, el València CF sempre s’aixeca. Tens una afició espectacular, és un tresor que té el València CF i que hem de cuidar, tant el club com l’Agrupació. El València CF està per sobre de tot, l’equip ha de sentir tot el nostre suport i el va a tenir “.

Fede va valorar molt positivament el treball que es fa “de la mà amb Àrea Afició de l’València CF, per exemple, amb el tema de les entrades”, a més d’altres assumptes en què no “sempre estem d’acord, però en parlem. La crítica constructiva és la que sempre porta a bon port. Hem d’anar de la mà de el club “.

El president de l’Agrupació també va voler valorar la presència de la resta dels representants de l’entitat presents en el sopar, com el conseller Juan Cruz Sol, l’ambaixador Ricardo Arias, al costat de Sean Bai en representació de l’Acadèmia i de l’staff de l’Àrea afició de club, departament amb el qual tenen una comunicació molt fluïda en la feina diària que duen a terme amb els penyistes, escoltant les seves inquietuds per seguir millorant junts.

Informació i Foto: Valencia CF

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: