ANECA i la Universitat d’Alacant estrenyen llaços en una trobada presencial

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha rebut aquest matí a la directora de l’ANECA, Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, Mercedes Siles Molina i a el gerent, Lázaro Rodríguez Ariza, per estrènyer relacions entre les dues institucions, comentar els canvis que s’estan impulsant a l’Agència, explorar l’ampli catàleg de serveis i departir sobre les necessitats existents. Després de l’saluda institucional al despatx rectoral, s’ha celebrat una reunió de treball a la qual s’han sumat els vicerectors de Recerca, Joan Mora; d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Luis Martínez i d’Estudis, Qualitat i Llengües, Francisco Torres.

Durant la trobada, la rectora ha lloat “la política d’acostament posada en marxa amb l’actual equip directiu tenint en compte el paper essencial d’ANECA en els processos avaluadors de les universitats”.

Per la seva banda, Mercedes Siles Molina assegura que la trobada “ha servit per donar a conèixer totes les activitats que realitza l’Agència en avaluació de títols, ensenyaments, professorat i altres ajuts, però a més, m’ha permès conèixer les àrees de treball en les intensificar la col·laboració amb la UA “. La directora d’ANECA considera “important aquesta ronda de contactes per prendre el pols real de les universitats i de les seves necessitats, poder ajudar-los a dur-les a terme i explicar-los, de primera mà, què estem fent i com ho estem fent”.

Durant la reunió de treball, totes dues delegació han intercanviat punts de vista i línies de treball que redundaran en la millora de la comunitat universitària, mitjançant l’ajuda mútua. En aquest sentit, un dels aspectes més destacats ha estat la voluntat d’ambdues institucions de reforçar la relació continuada d’intercanvis mutus.

Mercedes Siles Molina és catedràtica d’Àlgebra de la Universitat de Màlaga i directora de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) des de febrer de 2020.

ANECA ha programat diferents trobades amb universitats espanyoles al llarg dels propers mesos, amb els mateixos objectius.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: